Sari la conținut

Termeni și condiții generale

Cine suntem

Suntem Cuponix SRL, dar ne cunoști mai bine drept HipHip.

Sediul nostru social este situat la adresa Bd Pipera 154 / A4, cod poștal 077190, Ilfov, Voluntari, România. Suntem înregistrați sub nr. J23/2773/19.10.2007 cu numele CUPONIX SRL.

Ne poți contacta pe email la salut@HipHip.ro sau la telefon la numărul 0752 155 999.

Drepturile de proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului hiphip.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea CUPONIX SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul CUPONIX SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Înregistrarea ca utilizator

Pentru a-ți crea un cont pe site, te rugăm să folosești o adresă de e-mail validă.

Prețul

Prețul final plătit de tine este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente. Cheltuielile de expediție sunt detaliate pe Site înainte de finalizarea comenzii de către tine.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului hiphip.ro sunt exprimate în RON și conțin T.V.A. conform prevederilor legale în vigoare în acel moment.

Comanda

Poți plasa o comandă și în cazul în care nu ai un cont activat pe site. Vom avea nevoie să ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare și livrare, număr de telefon și adresă de email validă).

Prin finalizarea vei garanta că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru orice consecință determinată de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la comanda întârziata, transmisă greșit, etc).

Prin finalizarea comenzii, te declari de acord ca un reprezentant hiphip.ro să te contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon / messenger) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii.

Confirmarea privind livrarea produselor comandate se va realiza în 24-48 de ore de la înregistrarea comenzii pe site.

Livrare și plată

Poți afla toate informațiile legate de livrare și plăți în secțiunea dedicată  pe site.

Returnare produse

Condițiile de retur in conformitate cu OUG 34/2014 precum și formularul de retur sunt detaliate  pe site.

Prelucrarea datelor personale

Ne angajăm să îți protejăm datele personale și să le folosim responsabil, cu acordul tău. Poți citi mai multe despre Politica de prelucrare a datelor personale în secțiunea dedicată  de pe site.

Despre Cookie-uri

Site-ul hiphip.ro folosește cookie-uri. Poți afla mai multe despre ele în secțiunea dedicată lor.

Coșul tău este gol