Livrarea și plata

Livrarea produselor

Transport GRATUIT in Romania la comenzile mai mari de 200lei (voucherele cadou nu sunt luate in considerare la valoarea coșului)

Expedierea produselor se face prin curier rapid.

  • Costul livrării este de 15 lei pe teritoriul României
  • Vei primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare. De fapt marea majoritate a pachetelor ajung intr-o zi, maxim doua zile lucratoare. 
  • Curierul livreaza in general intre orele 9-17 – gandeste-te daca esti acasa sau la serviciu si lasa adresa unde poti fi gasit(ă)

Expediam pachete si pe teritoriul UE. Aici poti vedea mai multe detalii despre livrarile internationale.  

Plata

Poti plati prin card, ramburs sau prin transfer bancar, alege tipul de plata in pasul 2 din formularul de comanda. 

Card

Plata se face in mod securizat 3D Secure prin Netopia Payments, carduri acceptate: Visa si Mastercard.

Plata in rate fara dobanda (pana la 3 rate).  Carduri de rate acceptate:

  • Avantaj - Credit Europe Bank
  • Bonus Card - Garanti Bank
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Alpha Bank

Ramburs

La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

Transfer bancar

Plata prin Transfer bancar se face în urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii. Termenul pentru plata transferul este de maxim 3 zile (confirmarea platii de catre banca noastra). Comenzile care nu se incadreaza in termen vor fi anulate. Pe perioada reducerilor termenul de plata este de 2 zile. 

Reclamatii

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura te rugam sa ne contactezi în maxim 3 zile de la primirea coletului.

Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa reparam cat mai repede astfel incat sa reducem la minim neplacerile pe care ti le-am creat