Blog HipHip

Cum ne-am pregătit să invingem virusul

martie 16, 2020 1 min read

  • livrările online continuă
  • retur gratuit
Citește mai mult

Curs de babywearing 2020 cu Ulrike Höwer, Die Trageschule

iunie 14, 2019 7 min read

Pentru al șaselea an consecutiv, Ulrike Höwer, fondator Die Trageschule, revine la București pentru a preda toate cele 3 module din cadrul cursului de consultanți babywearing: BASIC (5-7 februarie), ADVANCED (4-6 mai) și CERTIFICATION (6-8 mai).
Citește mai mult

Sneakerși de lână în sezonul cald?

mai 24, 2019 2 min read

Cum ar fi ca pantofii tăi preferați să fie la fel de confortabili și vara pe caniculă și toamna sau primăvara, pe vreme rece sau chiar umedă?
Citește mai mult

5 motive pentru care vei iubi lâna pe timpul verii

mai 17, 2019 2 min read

Lâna merinos este văzuta ca un material excelent pentru hainele din sezonul rece. Iubitorii ei, îi cunosc și fața estivală, în variantele aerisite și comode in colecțiile Joha sau Cosilana.
Citește mai mult

Lecția de sustenabilitate - cumpără mai puțin, repară mai mult

aprilie 19, 2019 2 min read

Depășită doar de cea pertolieră, industria textilă are o responsabilitate semnificativă în distrugerea mediului, mai ales deoarece consumatorii insistă să cumpere mult și la prețuri cât mai mici.
Citește mai mult

ManyMonths - colecția primăvară-vară 2019

aprilie 12, 2019 3 min read

Ca în fiecare an, colecția nouă de la ManyMonths este printre cele mai așteptate. Este ceva magic la hăinuțele acestea croite cu gândul la copii dar și la mediu și oamenii care contribuie la producerea lor.

Citește mai mult

Primăvara la hiphip. Hainele noastre preferate.

martie 30, 2019 3 min read

Cineva înțelept spunea că primul pas spre vindecarea unei dependențe este să recunoști că ea există. Noi, cei din echipa hiphip, avem o astfel de adicție. Este vorba de hainele din materiale naturale pe care le aducem în magazin.
Citește mai mult

Cum aleg măsura potrivită la încălțări?

martie 22, 2019 2 min read

Alegerea încălțărilor pentru cel mic, mai ales atunci când comanzi online, îți poate da reale bătăi de cap. Deși producătorii oferă informații legate de lungimea interioară a pantofului, nu este foarte clar ce spațiu ar trebui să lași pentru creșterea piciorului și pentru un mers lejer.
Citește mai mult

Sneakers din lână - de ce, cum, de unde?

martie 07, 2019 2 min read

Pentru cei care au descoperit confortul unic oferit de o pereche de șosete sau papuci din lână, probabil că ideea unor pantofi de stradă din lână fiartă nu va părea atât de stranie.
Citește mai mult

Joha. Noutățile sezonului primăvară-vară

februarie 28, 2019 3 min read

Calendaristic, a venit deja primăvara! Încă așteptăm temperaturi mai prietenoase, însă, la hiphip, am început deja să visăm la mare, plajă, parcuri de distracție și multe jocuri în aer liber. Nici nu avem cum sa facem altfel, având în vedere că au ajuns deja o parte dintre hainele sezonului cald.
Citește mai mult

Cât timp petrece afară copilul tău?

februarie 14, 2019 3 min read

Un studiu britanic recent, arăta că, în prezent, copiii petrec afară doar jumătate din timpul pe care îl petreceau părinții lor la aceeași vârstă. Fără să fie cercetător, fiecare își amintește de zilele lungi de joacă în fața sau spatele blocului, de partidele de v-ați-ascunselea sau rațele și vânătorii din copilărie.
Citește mai mult

Lecții scandinave. Cum să ne îmbrăcăm în sezonul rece.

decembrie 22, 2018 3 min read

Scandinavii obișnuiesc să spună că nu există vreme rea ci doar haine nepotrivite. Copiii lor petrec destul de mult timp afară, indiferent de vreme. Nu este neobișnuit ca cei mici să fie scoși afară pe ploaie sau ca bebelușii să doarmă la aer atunci când afară sunt temperaturi negative.
Citește mai mult


1 2 3 16 Următorul