Blog HipHip

Lecția de sustenabilitate - cumpără mai puțin, repară mai mult-HipHip.ro

Lecția de sustenabilitate - cumpără mai puțin, repară mai mult

Aprilie 19, 2019

Depășită doar de cea pertolieră, industria textilă are o responsabilitate semnificativă în distrugerea mediului, mai ales deoarece consumatorii insistă să cumpere mult și la prețuri cât mai mici.
Citește mai mult
ManyMonths - colecția primăvară-vară 2019-HipHip.ro

ManyMonths - colecția primăvară-vară 2019

Aprilie 12, 2019

Ca în fiecare an, colecția nouă de la ManyMonths este printre cele mai așteptate. Este ceva magic la hăinuțele acestea croite cu gândul la copii dar și la mediu și oamenii care contribuie la producerea lor.

Citește mai mult
Primăvara la hiphip. Hainele noastre preferate.-HipHip.ro

Primăvara la hiphip. Hainele noastre preferate.

Martie 30, 2019

Cineva înțelept spunea că primul pas spre vindecarea unei dependențe este să recunoști că ea există. Noi, cei din echipa hiphip, avem o astfel de adicție. Este vorba de hainele din materiale naturale pe care le aducem în magazin.
Citește mai mult

Cum aleg măsura potrivită la încălțări?-HipHip.ro

Cum aleg măsura potrivită la încălțări?

Martie 22, 2019

Alegerea încălțărilor pentru cel mic, mai ales atunci când comanzi online, îți poate da reale bătăi de cap. Deși producătorii oferă informații legate de lungimea interioară a pantofului, nu este foarte clar ce spațiu ar trebui să lași pentru creșterea piciorului și pentru un mers lejer.
Citește mai mult
Sneakers din lână - de ce, cum, de unde?-HipHip.ro

Sneakers din lână - de ce, cum, de unde?

Martie 07, 2019

Pentru cei care au descoperit confortul unic oferit de o pereche de șosete sau papuci din lână, probabil că ideea unor pantofi de stradă din lână fiartă nu va părea atât de stranie.
Citește mai mult
Joha. Noutățile sezonului primăvară-vară-HipHip.ro

Joha. Noutățile sezonului primăvară-vară

Februarie 28, 2019

Calendaristic, a venit deja primăvara! Încă așteptăm temperaturi mai prietenoase, însă, la hiphip, am început deja să visăm la mare, plajă, parcuri de distracție și multe jocuri în aer liber. Nici nu avem cum sa facem altfel, având în vedere că au ajuns deja o parte dintre hainele sezonului cald.
Citește mai mult

Cât timp petrece afară copilul tău?-HipHip.ro

Cât timp petrece afară copilul tău?

Februarie 14, 2019

Un studiu britanic recent, arăta că, în prezent, copiii petrec afară doar jumătate din timpul pe care îl petreceau părinții lor la aceeași vârstă. Fără să fie cercetător, fiecare își amintește de zilele lungi de joacă în fața sau spatele blocului, de partidele de v-ați-ascunselea sau rațele și vânătorii din copilărie.
Citește mai mult
Lecții scandinave. Cum să ne îmbrăcăm în sezonul rece.-HipHip.ro

Lecții scandinave. Cum să ne îmbrăcăm în sezonul rece.

Decembrie 22, 2018

Scandinavii obișnuiesc să spună că nu există vreme rea ci doar haine nepotrivite. Copiii lor petrec destul de mult timp afară, indiferent de vreme. Nu este neobișnuit ca cei mici să fie scoși afară pe ploaie sau ca bebelușii să doarmă la aer atunci când afară sunt temperaturi negative.
Citește mai mult
Cum aleg un sistem de purtare?-HipHip.ro

Cum aleg un sistem de purtare?

Decembrie 14, 2018

După îndelungi documentări, te-ai hotărât că îl vei purta pe bebe. Ai aflat deja care sunt sistemele ergonomice, poate ai văzut deja câteva modele, totuși multitudinea de informații te copleșește. Nu știi încă ce să alegi și totul începe să pară complicat. 
Citește mai mult

Ce faci cu hainele tale vechi?-HipHip.ro

Ce faci cu hainele tale vechi?

Decembrie 06, 2018

Hainele reprezintă un procent important din deșeurile care poluează solul și apa.

O soluție este să cumperi mai puțin, să alegi conștient haine de calitate, cu un croi care te avantajează și cu un design care nu se demodează de la un sezon la altul.

Citește mai mult
50% discount Curs Consultanți Babywearing cu Ulrike Höwer-HipHip.ro

50% discount Curs Consultanți Babywearing cu Ulrike Höwer

Noiembrie 20, 2018 3 Comentarii

Comentează la postarea dedicată de pe pagina noastră de Facebook, spune-ne de ce iți dorești să participi la curs sau postează o fotografie/ un videoclip relevant. Încurajează-ți susținătorii să te ajute să câștigi reducerea cu un like sau un reply la comentariul tău.
Citește mai mult
Curs de babywearing 2019 cu Ulrike Höwer, Die Trageschule-HipHip.ro

Curs de babywearing 2019 cu Ulrike Höwer, Die Trageschule

Noiembrie 19, 2018 2 Comentarii

Anul acesta, Ulrike va susține în perioada 8-12 aprilie, cursul BASIC & cursul ADVANCED. Între 6 și 8 mai 2019 va avea loc, pentru prima dată în România, modulul Certification. Toate cele 3 module se vor desfășura în București. Te așteptăm să te înscrii, locurile sunt limitate!
Citește mai mult


1 2 3 16 Următorul