Sari la conținut

despre noi

Iubim lâna. Și încurajăm slow fashion. Pentru întreaga familie. Și pentru a fi mai blânzi cu planeta.

Îți oferim calitate și materiale naturale de la cele mai faine și responsabile branduri din Europa. Asemeni lor, avem ecologia și sustenabilitatea gravate în ADN-ul nostru.

Îți oferim confort in viața de zi cu zi și liniștea ca ai ales produse care au impact mai blând asupra lumii in care vor crește copiii noștri. Te încurajăm să alegi un design cât mai curat, cu tușe discrete, care promit să dăinuie în timp.

Dacă lâna ar fi om, i-am spune spune zilnic c-o iubim.

Dar nu e, așa că v-o spunem vouă, prietenilor și clienților noștri: chiar o iubim. Lâna are proprietati unice, aproape magice, pe care niciun alt material nu le poate egala. Iar dacă am fi parte dintr-o poveste ați recunoaște un personaj pufos, încăpățânat și ciufulit ce răspândește beneficiile lânii.

Ați ghicit deja, originile HipHip sunt strâns legate de lână. Am descoperit lâna odată cu gânguritul primului nostru copil. Era o perioadă în care lâna avea în România acea reputație țepoasă pe care noi am căutat s-o înlocuim. Și alături de părinți deschiși și gentili, credem că am reușit. Am transformat lâna în prieten și companion pentru mulți copii, iar între timp, am făcut același lucru și pentru adulți. Selecția noastră de produse de lână este în continuare motiv de mândrie la HipHip. Calitatea, diversitatea si consultanța pe care le oferim sunt unice în România

Sustenabilitatea este un drum lung

Ne mândrim că ne preocupăm de sustenabilitate de mai bine de un deceniu; încă de pe vremea când acest concept era în afara interesului colectiv.

Însă asumarea aceasta și poziționarea de partea binelui nu sunt mereu simple. Adevărul ia multe forme, iar gusturile sunt diverse. Ce este mai bun? O bluză fabricată în Europa, într-o fabrica necertificată? Sau un pantalon fabricat în Asia, într-o fabrică cu certificare GOTS?

Avem multe astfel de dileme. Ce este cel mai bine pentru planetă nu este neapărat evident sau ușor de pus in practică. Important este să progresăm, să rămânem cât mai informați și să facem alegeri în care ecologia să aibă o pondere cât mai mare.Ne luăm timp să discutăm cu fiecare brand si fiecare designer despre alegerile pe care le fac. E important. Și pentru noi, și pentru voi. Ne străduim sa ii intalnim personal pe fondatori, să le ascultăm istoria si să le înțelegem contribuția în lumea “sustainable fashion”. Unii dintre producătorii cu care lucram au o istorie veche, o traditie de familie ce a promovat conceptul de slow fashion de zeci de ani. Poveștile lor sunt fascinante.

Vrem sa fim cât mai transparenti, să iti oferim cât mai multe informații despre materiale, despre procesul si locul de fabricație. Pentru ca tu să poți face propriile alegeri.

Vă mulțumim că ne sunteți alături.

Familia HipHip crește grație vouă.

Coșul tău este gol