Sari la conținut

Hirsch-Sport vendor

Hirsch Sport este o ramură a brandului Hirsch-Natur axată pe dezvoltarea de produse dedicate activităților sportive, utilizând aceleași materiale naturale care l-au consacrat. 

Înființată în 1928 în Laer, Germania de către Franz Kloppenborg, Hirsch-Natur a devenit în timp companie certificată GOTS pentru realizarea de produse sustenabile din fibre naturale pure, de înalta calitate, precum lâna virgină, ce provine de la ferme controlate și certificate, bumbacul organic, inul și fibrele naturale de bambus .

Sustenabilitatea fiind parte din conceptul companiei, Hirsch-Natur folosește doar materii prime din producții ecologice și reciclează toate deșeurile de producție și materialele pentru ambalare. Folosind conștiincios apa, produsele sunt pre-spălate astfel încât să fie deosebit de curate și pufoase, dar și pentru a reduce procesul de micșorare în timpul spălărilor urmatoare.

Compania a sprijinit și a modelat dezvoltarea domeniului textilelor naturale ca membru fondator al grupului Naturtextil eV (AKN) și al Asociației Internaționale a Industriei Textile Naturale (IVN) și urmărește în continuare să folosească și să dezvolte metode sustenabile de producție.

Coșul tău este gol