Sari la conținut
  • Livrare gratuită peste 199 lei.

Bisgaard rubber boots care

Cizmele de cauciuc natural necesită ceva mai multă îngrijire.

Cauciucul natural este un material rezistent care conține uleiuri esențiale ce dispar odată cu trecerea timpului. Întreținerea cizmelor este importantă pentru a preveni uscarea, crăparea sau decolorarea cauciucului. Uleiurile fac cauciucul mai moale și flexibil și îi măresc durabilitatea.

Spălați cizmele cu apă și uscați-le înainte de a le impregna cu uleiuri folosind o cârpă moale. Cizmele de cauciuc trebuie curățate regulat cu apă, verificate de nisip și murdărie și lăsate să se usuce natural.

Producătorul vă recomandă să folosiți produse care nu conțin silicon. Puteți folosi uleiuri pe care le aveți în casă, de ex de măsline sau de cocos, pentru a îngriji cizmele de cauciuc.

Dacă cizmele sunt ude în interior, trebuie lăsate să se usuce natural; evitați să le puneți pe un radiator sau în curent de aer cald, deoarece se pot usca și crăpa. De asemenea, evitați expunerea prelungită a cizmelor direct în razele soarelui, acest lucru ducand de asemenea la uscarea cauciucului și decolorarea cizmelor. 

Producătorul recomandă să țineți cizmele într-un loc uscat, întunecat și răcoros.

Coșul tău este gol