Sari la conținut

Top 5 haine sau accesorii de pus în bagajul pentru mare

Top 5 haine sau accesorii de pus în bagajul pentru mare-HipHip.ro

    Bagajele pentru vacanță reprezintă un subiect sensibil pentru multe familii, cu atât mai mult atunci când au copii. Cum să scapi de tentația de a împacheta întreaga casă, mai ales atunci când vine vorba de hainele celui mic? 

    Pentru o vacanță la mare avem urmatoarele sugestii pentru tine, astfel încât să fii pregătită pentru variațiile de temperatură și să îți încapă toate hainele într-un geamantan mic... sau poate unul mediu.

    Pălăria de soare

    Alege o pălărie de soare cu factor de protecție natural din in sau cânepă. Va fi extrem de utilă atât pe plajă, cât și în zilele cu vânt.

    palarie de soare manymonths hiphip

    Haine din materiale naturale

    Pentru a păstra mai mult loc în bagaje, selectează câteva haine pe care cel mic le poate purta cu mai multe ocazii. Lâna, cânepainul sau mătasea au avantajul de a oferi o bună protecție UV, ideală pentru plimbări sau joaca pe plajă și, în același timp, să ofere o bună izolare termică, utilă pentru a fi confortabile și pe caniculă și pe vreme mai răcoroasă.

    haine copii manymonths hiphip

    În concediu va fi puțin probabil că vei reuși să speli hainele copiilor, de aceea vei avea tendința de a lua mai multe schimburi. Lâna de vară are avantajul că este rezistentă la murdărie, nu reține mirosuri chiar și atunci când cel mic se joacă în nisip. Este suficient să o scuturi și să o aerisești pentru putea fi purtată și a doua zi.

    haine copii joha hiphip

    Bluză și pantaloni pentru plimbările de seară

    Seara este probabil să aveți nevoie de haine care să acopere mai multă piele, cum ar fi bluze sau pantaloni lungi. Astfel, vă veți proteja de răcoarea brizei dar și de nesuferiții țânțari.

    haine copii muselina hiphip

    Jachetă și pantaloni multifuncționali

    Pentru a nu adăuga prea multe haine la bagaj, poți opta pentru piesele inteligente de la ManyMonthsJachetă care se transformă în vestă, pantaloni scurți care se transformă în pantaloni lungi, tricouri la care poți adauga mâneci pentru a le transforma în bluze, ele sunt pe cât de șic, pe atât de practice.

    haine copii manymonths hiphip

    Fabricate din bumbac organic și cânepă, vor fi suficient de călduroase atunci când vremea este mai rece, fără a-i supraîncălzi pe micuți în timpul zilei.

    haine copii manymonths hiphip

    Ochelarii de soare

    Nu uita de protecția ochilor. O pereche de ochelari de soare este musai deoarece nisipul și apa mării reflectă razele soarelui, amplificând evectul radiațiilor UV. Alege ochelari cu filtru UV 100%, cu rame generoase, care să acopere bine ochii celor mici și fabricați din materiale de calitate.

    haine si ochelari de soare copii hiphip

    Lasa un comentariu

    Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

    Coșul tău este gol