Sari la conținut

Top 5 cele mai utile hăinuțe la grădiniță

Top 5 cele mai utile hăinuțe la grădiniță

Garderoba pentru grădiniță este un subiect care preocupă mai ales mamele începătoare. Câte rânduri de haine vor fi necesare pe săptămână, cum să acoperi cât mai bine situațiile neprevăzute care ar putea apărea, cum să te asiguri că îi este bine și în sala de clasă dar și atunci când iese în curte?

Din experiența mamelor care au trecut de primul an la grădi, am făcut un top al celor mai utile 5 hăinuțe:

1. Strat de bază.

În funcție de temperatura din sala de clasă, stratul de bază poate fi compus din body sau bluză cu mâneca lungă sau scurtă și colanti. Avantajul este că, în cazul în care este mai răcoare, se poate adăuga cu ușurință încă un strat pe deasupra, în funcție de necesități.

Toamna devreme, atunci când este rece dimineața iar în timpul zilei temperatura ajunge în jur de 20 de grade, colanții ManyMonths sunt ideali pentru că sunt suficient de groși pentru a fi purtați pe drumul spre grădi sau în curte, dar suficient de subțiri cât să nu supraîncălzească în interior și să fie nevoie să fie schimbat.

Dacă cel mic se pătează la joacă, la masă sau la ora de pictură, bluza de lână poate fi ștearsă repede cu un prosop și nu va reține nici murdăria nici umezeala. Astfel, poți sta liniștită că, în eventualitatea în care nu va fi schimbat , micuțului nu îi va fi rece.

tricou colanti lana copii hiphip

2. Pulover sau cardigan.

Poate fi scos ușor chiar de copil. Este extrem de util atât toamna devreme, când cei mici pot ieși direct afară cu un pulover în plus, cât și iarna, când diferențele de temperatură interior-exterior sunt foarte mari și este necesar un strat intermediar de haine.

3. Pijamale.

Pijamalele din lână merinos ori din lână cu mătase sunt extrem de practice pentru că nu necesita spălare după fiecare purtare, reglează excelent temperatura, asigurând un somn liniștit și, pentru cei care transpiră în timpul somnului sau mai au mici accidente, absoarbe umezeala și nu țin rece.

pijama lana copii hiphip

4. Botoșei.

Există destul de multe variante de botoșei sau încălțări de interior potrivite pentru grădiniță. Este important ca materialele folosite să fie naturale (piele, sau lână) iar talpa să fie cât mai flexibilă, în special pentru copilașii până în 3 ani.

În timpul sezonului rece, botoșeii de lână merinos au avantajul de a oferi o termoizolație optimă chiar și pe suprafețe reci de tipul gresiei, dar, în același timp nu supraîncălzesc piciorușele.

botosei lana copii gradinita hiphip

5. Cagulă.

Este perfectă pentru ieșirile rapide afară. Se trage ușor pe cap, acoperă bine urechile și nu mai este necesar fularul. În funcție de sezon, poți alege bumbacul organic, bambusul, lână merinos sau lâna fleece.

caciula cagula copii lana hiphip

 

 

 

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol