Sari la conținut

Sneakers din lână - de ce, cum, de unde?

Sneakers din lână - de ce, cum, de unde?-HipHip.ro

Pentru cei care au descoperit confortul unic oferit de o pereche de șosete sau papuci din lână, probabil că ideea unor pantofi de stradă din lână fiartă nu va părea atât de stranie.

Pantofii creați de brandul elvețian Baabuk sunt ideali pentru adulții activi, care adoptă un stil casual și preferă confortul și încălțările funcționale.

Deși seamănă cu pantofii de sport, ei au fost creați pentru activități în oraș sau, de ce nu, sporturi urbane. De aici și denumirea modelului - Urban Wooler.

Modelele sunt unisex, iar culorile sunt ușor de asortat. Merg la blugi, pantaloni sau chiar la bermude.

În loc de șireturi, pantofii Baabuk au elastice funcționale care permit o încălțare rapidă, fără să fie nevoie să ajustezi șireturile de fiecare dată.

Confortul acestor sneakerși din lână este imbatabili. La prima purtare, este posibil să îi simți mai strânși pe picior, însă, în scurt timp, ei se vor mula perfect.

sneakers lana merinos

Talpa flexibilă este din cauciuc termoplastic iar branțul este fabricat din spumă cu o densitate mare, acoperită cu lână. Acest lucru se traduce prin confort și stabilitate, indiferent de teren sau de activitate. Chiar și atunci când mergi pe sârmă...

sneakers lana merinos

Pantofii Baabuk pot fi purtați și atunci când vremea este schimbătoare. Eviți să ieși cu sneakerșii tăi din textil atunci când e umed afară? Cu Baabuk vei putea ieși chiar și atunci când este umezeală pe jos. 

Lâna respinge în mod natural apa. Fibra este acoperită cu o substanță grasă, lanolina, care va întârzia absorbția apei și va face ca picăturile de apă să curgă de pe material, exact așa cum alunecă de pe penajul unei rațe.

Baabuk nu sunt impermeabili, ceea ce înseamnă că nu îi recomandăm pentru ploi torențiale dar îți vor păstra picioarele uscate dacă este umed pe jos sau dacă ești surprins de o burniță sau o ploaie ușoară de primăvară.

Pantofii de lână se întrețin foarte ușor și rezistă bine în timp. Pentru murdăria de zi cu zi, este suficient să îi perii și să îi aerisești. Dacă vei considera că au nevoie de o curățare mai temeinică, îi poți spăla la mașină, la programul pentru lână, folosind un detergent special pentru aceasta.

 

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol