Sari la conținut

Slingul cu inele - Tips & Tricks

Slingul cu inele - Tips & Tricks-HipHip.ro

Slingul cu inele este un sistem minunat, potrivit atât pentru bebei foarte mici cât și pentru copiii mai mari, care au început deja să meargă. 

Este necesar de puțin timp pentru a învăța să îl utilizezi, însă, o dată ce te-ai obișnuit cu el, îl vei iubi pentru ușurința cu care se montează, posibilitatea de a pune și scoate copilul din sistem extrem de facil (esențial pentru purtarea toddlerilor care vor mereu când sus, când jos) și spațiul extrem de redus pe care îl ocupă în geantă. În plus, este perfect pentru perioada caldă deoarece, atât bebe cât și părintele au doar o fâșie subțire de material pe ei.

În ciuda acestor avantaje evidente, slingul cu inele este sistemul la care se renunță cel mai des. Acest lucru se întâmplă deoarece mulți părinți începători în babywearing nu au pe cineva care să le explice cele câteva aspecte de care trebuie să ții cont pentru a-l folosi corect.

Dacă și tu te numeri printre ei, iată 9 pași care te vor ajuta să depășești teama de sling:

1. După tensionare, cusătura slingului ar trebui să stea pe mijlocul umărului tău, astfel încât greutatea să fie distribuită egal pe suprafața umărului. Pentru a obține acest lucru și pentru ca inelele să nu coboare prea jos în timpul tensionării, le poți așeza înainte să îl pui pe bebe în sling un pic mai sus față de poziția pe care ți-ai dori-o.

2. O dată ce ai trecut materialul prin inele, acordă puțin timp pentru a-l aranja în așa fel încât fâșiile să nu se suprapună.

3. Răsfiră materialul de pe umăr astfel încât să îl îmbrace în totalitate și încearcă să nu lași prea mult material în apropierea gâtului tău. Adu o parte din excesul de material pe mijlocul umărului pentru a distribui cât mai bine greutatea.

4. Răsfiră materialul de pe spatele tău. Asigură-te că nu este răsucit, pentru că în acea zona va tăia.

5. Înainte de a îl urca pe bebe în sling, creează suficient loc pentru el, dar nu lăsa prea mult material care atârnă. Un punct de reper bun este osul bazinului. "Buzunarul" în care vei așeza copilul nu trebuie să depășească partea superioara a osului.

6. Asigură-te că bebe este suficient de sus poziționat. Ar trebui să fie suficient de sus încât să îl poți săruta pe frunte fără dificultate.

7. Acordă ceva timp pentru crearea scăunelului. Slingul trebuie să ofere susținere  de la un genunchi la altul, iar scăunelul să fie suficient de adânc încât să aveți material între voi.

8. Ridică puțin copilul pentru a putea tensiona materialul fâșie cu fâșie. Adu excesul de material dispre spate către inele înainte să tensionezi.

9. Nu trage materialul prin inele în jos ci în lateral.

Poți vedea toți pașii descriși mai sus în tutorialul de pe WrapYouInLove:

 

 

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol