Sari la conținut

Primăvara la hiphip. Hainele noastre preferate.

Primăvara la hiphip. Hainele noastre preferate.-HipHip.ro

Cineva înțelept spunea că primul pas spre vindecarea unei dependență este să recunoști că ea există. Noi, cei din echipa hiphip, avem o astfel de adicție. Este vorba de hainele din materiale naturale pe care le aducem în magazin.

Mai întâi, ea se manifestă prin cumpărarea câtorva haine pentru copii. Nu multe. Doar strictul necesar. Apoi, cumpărăm puțin și pentru noi. Mai mult în scop științific. Să știm cum se simte copilul. Apoi, încet, încet, te trezești că mai vrei câte ceva, într-o culoare nouă, un model care te-a cucerit. Mai iei un cadou pentru soț, pentru părinți... ce mai, adicția e gata și face ravagii.

Încet, încet, am ajuns să testăm cam toate produsele unei colecții, la câteva zile după ce o lansăm în magazin. În birou, ziua în care curierul livrează coletele seamănă cu venirea lui Moș Crăciun. Pungile sunt rupte și toate ne adunăm să vedem și să pipăim minunățiile.

Astfel, chiar dacă nu a trecut mult timp de la sosirea hăinuțelor de vară, putem face un top al celor mai faine pe care le-am pipăit sau chiar purtat până acum.

Muselina din bumbac organic de la Poudre Organic.

Am mai povestit despre acest brand și materialele lor într-un articol de anul trecut. Cu toate acestea, pe măsură ce purtăm hainele lor, ne îndrăgostim mai tare de textura muselinei. Materialul are un drapaj frumos datorită greutății, însă țesătura specială îl face super aerisit. În plus, absoarbe transpirația mai bine decât bumbacul convențional, se usucă mai repede și previne supraîncălzirea.

Despre culorile noului sezon nici nu are sens sa mai discutăm, ci mai bine le admirăm în fotografii sau pe viu, în Boutique-urile noastre.

 Pantalonașii scurți din in de la Pure Pure.

Ne-am îndrăgostit de ei de prima dată când i-am vazut în poze! Totuși, pe viu au reușit să ne surprindă și mai mult. Știam că inul de la Pure Pure este moale și plăcut pe piele, însă nu ne așteptam la culorile vibrante și irizate din realitate.

Pantalonașii fac ape discrete și au un luciu absolut electrizant!

Rochița de culoarea bomboanelor de la Pure Pure

Rochița are același luciu ca al pantalonașilor, iar croiala este extrem de dulce. În plus, materialul oferă protecție UV naturală pentru pielea micuțelor domnișoare! Sigurul nostru regret este că sunt disponibile numai până la măsura 134.

Lâna super fină de la FUB.

Lâna merinos extra fine knit de la FUB este demențială. materialul este subțire și fin ca un tricot din bumbac, însă păstrează proprietățile minunate ale merinosului.

Designul minimalist, specific brandului nordic, transformă aceste tricouri în piese atemporale, ideale pentru o garderobă-capsulă.

Tricoul diafan pentru fetițe de la FUB.

Culoarea, textura, senzația ușoară de pe piele, toate fac din acest tricou din bumbac organic o piesă care va fi adorată de fetițele cochete.

Modelele geometrice de la Katvig.

Katvig este un brand danez, care folosește doar bumbac organic sau poliester reciclat, obținut din sticlele de plastic folosite și aruncate în oceane. Pentru ei este important să optimizeze utilizarea materialului, pentru a nu irosi, și să protejeze natura.

Hainele sunt delicioase, cu imprimeuri ce ne duc cu gândul la vacanță și mare. Bumbacul lor organic este extrem de fin și rezistă foarte de bine în timp, spălare după spălare.

Bumbacul organic de la Minimalisma.

 Țesătura hainelor din bumbac organic de primăvara aceasta este ușor diferită față de colecțiile anterioare. Pe de o parte avem un rib fin, moale și elastic, folosit pentru tricouri, colanți, rochie și body-uri, dar și materialul texturat, tip pique, mai plin, folosit la pantalonii scurți și la sarafan.

Materialul pique are greutate media și se așează extrem de bine pe corp, cu un drapaj tare frumos.

     

    Pălăriuțele super-haioase de la Pure Pure

    Din in sau bumbac organic, pălăriuțele de la Pure Pure oferă protecție UV naturală și sunt blânde cu pielea sensibilă a copilului, nefiind supuse tratamentelor chimice.

    Modelele din in sunt potrivite copilașilor mai mari (măsurile încep de la 51 cm diametru) dar și mămcilor.

    Modelele ajustabile din in sunt potrivite copiilor (măsuri de la 45 până la 51 cm) și se pote lega cu șnur sub barbie, pentru o buna fixare și confort. Partea din spate este mai lungă, pentru a proteja gâtul și umerii.

    Șepcile din in sunt potrivite copiilor mai mari (de la 51 cm), dar și adulților.

    Boneta din bumbac organic este ideală și pentru nou-născuți (măsuri de la 37 până la 4 de cm). Se așează foarte bine pe capetele micuțe și se fixează sub bărbie cu un șnur.

    Pălăriuța din bumbac organic se potrivește bebelușilor și copiilor cu o circumferință a capului de la 41 cm și până la 51 cm.

    Lasa un comentariu

    Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

    Coșul tău este gol