Sari la conținut

7 idei de cadouri pentru toată familia

7 idei de cadouri pentru toată familia

A venit perioada aceea specială din an, în care unii numără zilele rămase până la Craciun, alții încep să se gândească unde vor petrece sărbătorile iar alții aleg să ignore toată tevatura, considerând ca este mult prea devreme pentru asemenea planuri.

Totuși, încet, încet, în mintea tuturor se strecoară o întrebare care nu ne dă pace: Ce cadouri să iau anul acesta pentru familie și prieteni? Ca și prima rază de soare de dimineața, încercăm să o ignorăm inițial. Este prea devreme, trece de la sine! Treptat, îi auzim bâzâitul enervant din ce în ce mai tare, până când devine greu de ignorat. Abia atunci ne punem pe căutat, întrebat, spionat, panicat...

În speranța că astfel vor deveni mai ușoare căutările, avem câteva propuneri menite să aducă un pic de voie bună, confort și, mai ales, căldură.

Mama (sau soacra)

Deși poate părea o sarcină mai dificilă găsirea cadoului perfect pentru ele, există câteva direcții către care ai putea merge: ceva pentru casă, ceva care să le țină de cald când se joacă cu cei mici în parc sau ceva pentru confortul picioarelor.

manusi caciuli lana femei hiphip

Tata (sau socrul)

Dacă este mai friguros, ar fi o idee bună să te orientezi către accesorii sau haine în care să se simtă confortabil și în casă și afară. Papucii moi din lână sunt un răsfăț pentru picioarele oricui dar pentru persoanele cu circulație deficitară, reumatism sau artrită sunt cu atât mai utili. Păstrează temperatura constantă, talpa este flexibilă și pot fi purtați pe piciorul gol.

haine lana barbati hiphip

Soțul

O jachetă ușoară dar foarte călduroasă pate fi o alternativă minunată la cojocul greu sau geaca de schi. Pentru confortul termic al iubitului tău, primul strat joacă un rol important. Ca bonus, nu va fi nevoie să îi speli tricoul după fiecare purtare. O simplă aerisire va fi suficientă pentru ca hainele de corp sau șosetele să poată fi purtate mai multe zile.

Pentru zilele cu adevărat geroase, o pereche de mănuși cu blăniță de miel sunt imbatabile.

palton lana barbati hiphip

 

Prietena cea mai bună

În funcție de personalitatea și stilul ei poți alege ceva jucăuș și school-girl sexy, cum ar fi șosetele overknee cu lurex, un pulover casual din lână moale, un sarafan perfect pentru birou sau un headband călduros, pentru momentele când nu vrea să poarte căciulă.

ciorapi rochie lana femei hiphip

Proaspăta mămică

Dacă buna ta prietenă tocmai ce a devenit mămică, alege un cadou util pentru această perioadă solicitantă din viața ei.

Dacă nu are deja, un sistem de purtare îi va reda libertatea de mișcare. O bustieră de alăptare, funcțională și frumoasă în același timp, poate fi o altă variantă.

Deși nu își mai poate purta colierele în această perioadă, deoarece bebe se agață de ele, le poate înlocui cu unele la fel de frumoase, rezistente la asalturile lui bebe și care pot juca și rolul de jucărie de ronțăit.

Comozi și practici, colanții de lână pot deveni pantalonii ei preferați, atât pentru plimbare cât și pentru casă. Nu strâng burtica si se simt ca o a doua piele.

sutien gravida hiphip

Bebe nou-născut

Dacă te duci în vizită la un bebe nou-născut, poți alege una dintre piesele esențiale pentru sezonul rece. Fe că este vorba de stratul de bază de lână, cagula sau șosete, ele vor fi minunate pentru a-l ajuta pe bebe să iți regleze temperatura și să ramână la căldurică și atunci când mai au loc accidente și iți udă hăinuțele.

O păturică de lână moale este o altă idee inspirată. Ea nu îl va suprăîncălzi indiferent de variațiile de temperatură din cameră.

haine lana bebe hiphip

 

Copilul prietenilor

Indiferent dacă este vorba de un tânăr ștrengar sau de o domnișoară elegantă, ai atâtea variante de hăinuțe și accesorii potrivite orcărei personalități, încât este imposibil să dai greș.

haine lana copii hiphip

 

 

 

 

Ana

MULȚI bani să avem!

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol