Sari la conținut

Fleece - cea mai pufoasă lână

Fleece - cea mai pufoasă lână

Fleece-ul e un tip de lână foarte călduros și iubit. 

Pentru că este foarte moale și pufos, este popular la căciuli, cagule și fulare. O sa găsești la noi zeci de modele de accesorii din lână fleece. 

O a doua categorie unde se folosește mult fleece-ul sunt jachetele, pantalonii și salopetele. În general, croiala este generoasă și sunt excelente la joacă și mișcare în aer liber. Dacă nu bate vântul prea tare, sunt bune ca strat exterior; iar iarna sunt stratul perfect intermediar, se simte ”așa cozy”.

Ce-am învățat de când purtăm lână e că hainele din fleece sunt excelente în călătorii, pentru că sunt ușoare. Sau altfel spus, comparativ cu alte țesături din lână cu aceeași greutate, fleece-ul e cel mai călduros.

Cum am mai spus, fleece-ul nu este rezistent la vânt și umezeală mare, deci în zilele de genul ăsta ar fi bine să ai la îndemână o protecție wind/waterproof. 

Mai e un downside la fleece - se scămoșează mai tare. Dar își face treaba la fel de bine! Dacă te deranjează, poți să iei scamele cu mâna sau poți folosi un aparat special pentru lână. Noi le lăsăm așa, nu ni se pare deranjant.

--> vezi toate hainele din lână fleece

Jachete din fleece 

Jachete din lana fleece

 

--> vezi jachetele din lână fleece

Pantaloni din lana fleece

--> vezi pantalonii din lână fleece

Caciuli si cagule din lana fleece

--> vezi căciulile și cagulele din lână fleece

Fulare pentru copii din lână fleece

--> vezi fularele din lână fleece

Manusi din lana fleece 

--> vezi mănușile din lână fleece

Gabriela

foarte util! baietelul meu foloseste pantalonii de fleece iarna in Bucuresti. Cand e foarte frig (- grade) sau bate tare vantul, mai poarta o pereche de dresuri sau colanti subtiri pe sub. S-au scamosat dar i-am dat cu o perie de haine si arata foarte ok. In timp scurt s-a stabilizat scamosarea si sunt foarte faini.

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol