Sari la conținut

Cover pentru babywearing

Pentru mine protectia  de iarna pentru portbebe a fost o adevarata revelatie. Mi-am purtat bebelina pe timp de iarna, lipita de mine, la caldurica, fara sa o stresez cu imbracatul inainte de a iesi, iar eu avand acel minunat sentiment de libertate. Mai multe detalii despre purtarea bebelusului pe timp de iarna puteti citi pe blogul adelle.ro.

Protectiile pentru portbebe MaM Design sunt foarte practice si usor de folosit. Aseaza portbebeul asa cum o faci de obicei, si la final, chiar inainte de pune haina pe tine trage acest cover peste bebe si leaga protectia de tine folosind bretelele (legatura similara cu cea de la mei tai). Ai putea sa il legi si de gat daca ai nevoie de ceva rapid, dar mie mi se pare total inconfortabil si nu tine coverul strans pe laterale. Poti de asemeni sa il prinzi de bretelele portbebe-ului. In prima poza poti vedea cum sunt legate bretelele.

Legare coverCover iarna 

Lungimea este reglabila cu un elastic, fiind potrivit si pentru un copil de 1 luna, dar si pentru unul de 3 ani. Il poti utiliza pentru orice sistem de purtare, pentru purtarea in fata sau spate.

La HipHip puteti gasi 3 versiuni pentru cover-urile MaM:  Protectie 4 sezoane, Protectie de iarna si Protectie Deluxe.

Toate au acelasi design, sunt calduroase si placute, DAR exista diferente:

  • 4 sezoane are un strat de polar usurel (180 g/m2
  • de Iarna are un strat de polar dublu ca si grosime (360 g/m2)
  • Deluxe are strat dublu de polar cel mai gros si pe langa faptul ca este reversibila, este si "weatherproof".

Toate sunt perfecte pentru plimbari in zilele reci si umede de toamna, sau pentru iarna geroasa din Romania. Bineinteles ca daca vei alege 4-sezoane va trebui sa il imbraci pe bebe ceva mai gros, dar vei putea purta protectia si in zilele mai calde de primavara-toamna, si chiar si vara la munte sau la mare.

Cover-ul 4-sezoane are strat de protectie anti-vant si anti-ploaie plus un strat de polar relativ subtire. Tine la ninsoare si la o ploaie mica, nu ploi mari. Respira bine, este potrivit pentru orice sezon, bineinteles copilul fiind imbracat in mod adecvat. Pe timp de vara il veti putea folosi in serile racoroase de la munte sau de la mare.

Pentru acest sezon sunt disponibile urmatoarele culori: Bej / Ciocolata (honey wheat/date brown), Gri deschis/ Verde gri (Glacier Gray/Cypress), Negru / Gri deschis (Phantom Black/Glacier Gray).

  

Coverul de iarna are strat de protectie anti-vant si anti-ploaie plus un strat de polar dublu fata de protectia 4-sezoane. Tine la ninsoare si la o ploaie mica, nu ploi mari. Respira bine si este calduros, potrivit pentru iarna.

Pentru acest sezon mai avem disponibile urmatoarele culori: deep ocean / honey wheat (albastru ocean si bej), mammoth brown / mountain heather (maro mamut si mov clopotei de munte), phantom black / marigold (negru fantomatic si galben), buffalo brown / golden oak (maro buffalo si portocaliu caramiziu)

protectie de iarna MaM  
 

Coverul Deluxe are un strat de polar dublu, practic este cel mai gros si in plus stratul anti-ploaie este mult mai "sanatos" si poate rezista la orice ploaie puternica. Respira bine si este cel mai calduros cover din colectia MaMDesign. Este potrivit pentru iernile geroase din Romania. Acest cover este reversibil.

Culori disponibile: Negru (Phantom black), Negru / grena (Phantom black / carnelian red), Negru / gri deschis (Phantom black / glacier gray).




Bonus: Fiecare cover vine cu o caciulita asortata cadou, reglabila, potrivita de la 3 luni - 5 ani. Se regleaza inaltimea din spate unde este un elastic cu nasturel, ascunse intr-un mic buzunaras.


Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol