Sari la conținut

Purtarea bebelusilor iarna

Mami, vine iarna, deja ploua si e frig. Sa stii ca mie imi place sa ies afara, sa vad ce mai e nou, sa descoper ploaia, zapada, frigul si vantul. Cel mai bine imi e la pieptul tau, in sling, wrap, Manduca sau orice alt sistem de purtare pe care il ai. Important e sa imi sustina picioarele pana sub genunchi in pozitia M (broscuta). Iti spun din start ca cele care imi sustin doar bazinul si picioarele atarna nu imi sunt deloc comode.

Ma simt bine la pieptul tau, e cald, mersul tau ma leagana si stiu ca esti aproape de mine. Tu ai mainile libere, poti sa te plimbi pe unde ai chef, ma poti pupa ori de cate ori vrei, nu ma supar. Eu promit sa dorm frumos si sa mananc cu pofta.

Uite cateva idei geniale din Finlanda care ne vor face viata si plimbarile mai placute.

** Protectie pentru copiii purtati in port bebe. Tine de frig si vant, iar eu nu voi mai fi obligat sa port costumul acela gros de fas pe care il urasc pentru ca ma simt imobilizat. 

protectie iarna pentru port bebe

** Haina din polar pentru noi doi - Haina aceasta o poti folosi in locul protectiei, toata lumea va intoarce capul sa ne admire, iar eu le voi zambi frumos. 

Haina babywearing

** Costum din polar pentru babywearing si joaca . Asa cum spuneam si mai sus: urasc combinezoanele umflate din fas, ma fac sa arat ca un cosmonaut. Mult mai comod ma voi simti cu un costumas din polar gandit special pentru babywearing.

Costum din polar pentru bebe

** Botosei lungi din lana merinos. Imi vor incalzi piciorusele, caci ele sunt cele mai expuse. 

botosi lungi din lana pentru bebe

** DIckey (pieptar) pentru 2. Ne va proteja de frig, vant si ploaie in zona din mijloc, adica la gat si piept. 

pieptar babywearing

** Caciulita tip cagula din lana merinos sau bumbac va fi pe placul meu. Imi sunt tare incomode fundele de subbarbie, prefer aceasta cagula care imi tine bine la urechi, gat, ceafa. Nici nu va mai fi nevoie sa imi pui fular, uraa!

Caciula din lana pentru bebe

Alte accesorii faine pentru babywearing mai poti vedea si comanda la hiphip.ro

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol