Clubul textilistilor

Clubul textilistilor este clubul parintilor purtatori de odor in esarfa port bebe si al bebelusilor purtatori de scutece din material textil. Acceptam si mamici in devenire sau bebelusi interesati de fenomenul textilelor.

Va propun o intalnire, unde sa discutam despre purtarea bebelusilor (cum se pune un wrap, un sling, un mei tai, care sunt diferentele) si despre scutece din material textil (care cum vine, cum se spala, cum se tin etc). Puteti vedea si incerca practic orice tip de sistem de purtare sau de scuteceala textila, dar cel mai important, vom schimba impresii. De fapt, orice produs hiphip va fi liber la testare.

Ce ziceti veniti? Eu zic ca merita, ne cunoastem si noi, sau daca ne cunoastem deja, cu atat mai bine, ne revedem.

Copiii se vor juca, isi vor face noi prieteni, iar taticii vor schimba si ei ceva priviri si vorbe.

Va astept Sambata, 8 Mai, intre 16.30-19.30 pe strada Icoanei 61, etaj 2 (vezi harta, balonul albastru). E o cladire noua de 4 etaje, sunati la interfonul de la poarta si apoi mergeti la intrarea din dreapta. Ar fi bine sa dati un semn daca veniti, sa stiu cat de cat la ce/cine sa ma astept (pe email sau un comentariu aici). Oricum puteti aparea si neanuntati.

View Clubul Textilistilor – adelle.ro in a larger mapScrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare