Econobum - scutecele super economice

Cei de la BumGenius au scos o varianta de scutece refolosibile super economice potrivite pentru parintii care vor sa investeasca putin in scutece, pentru a cheltui mai mult in alta parte. 

scutece refolosibile foarte ietine

Vorbim aici de un pachet ce contine 12 inserturi (prefolds) din bumbac si 3 chilotei totul la pretul de 308lei. Chiloteii au o tesatura tip PUL, sunt destul de subtirei insa tin umezeala si respira bine. Atat prefold-urile cat si chiloteii sunt masura unica, deci investitia va tine pana cand bebe va trece la olita si se recupereaza in maxim 2 luni.

scutece refolosibile

Dezavantajul: Ca la orice scutec masura unica, "pachetul" de la poponeata unui nou nascut este cam mare tocmai pentru ca el trebuie sa se potriveasca si unui bebe de 1-2-3 ani. 

Folosire: Insertul sau prefoldul se impatureste si se pune pe chilotel, iar acesta se inchide cu un rand de capse. Capsele rezista copilasilor mai mari care pot deschide scutecele cu arici. Alt plus, capsele sunt mai rezistente in timp. Intre utilizari chiotelul poate fi sters cu o laveta umeda si lasat la aerisire.

Prefoldul este super absorbant si moale. Poate fi prins si cu snappi pentru o "impaturire" mai rezistenta. 

scutece lavabile

E clar ca aceste scutece nu reprezinta o solutie de scuteceala pentru toata lumea. E la fel ca si cu telefoanele mobile: cu toate poti suna, insa unele sunt mai ieftine si simple, altele mai scumpe cu mai multe functionalitati, mai fancy, mai rezistente etc. La fel e si cu Econobum unde bumGenius reuseste un pret super mic probabil si datorita chiloteilor care sunt albi, doar cu un pic de culoare pe margine.

scutece lavabile
Scrie un comentariu


Articole pe blog

Lista de must have haine de lână pentru copii
Lista de must have haine de lână pentru copii

Cred ca e util sa adunăm aici recomandări pornind de la experiența cu copiii noștri și părerile mamelor pasionate de natural cu care povestim. Lista poate fi actualizată & completată, așa că vă invit să lăsați comentarii cu sugestii sau întrebări.

Citeste in continuare

De ce aș alege papuci de casă din lână?
De ce aș alege papuci de casă din lână?

Papucii de casă sunt un fel de cenușăreasă a încălțărilor noastre. Îi purtăm timp de minim câteva ore pe zi, însă, în mod paradoxal, nu acordăm suficientă atenție alegerii lor.

Gândește-te la pantofii din dressingul tău. Despre care dintre ei ai putea spune că îi folosești zilnic timp de minim 8 luni pe an? 

Citeste in continuare

Coordonator retea de distributie
Coordonator retea de distributie

Pentru majoritatea brandurilor pe care le vindem HipHip este si unic distribuitor in Romania. Cu branduri precum Manduca, Marsupi Plus, MaM sau ManyMonths am fost deschizatori de drumuri pe piata locala. Reteaua de distributie creste in fiecare an si avem nevoie de o persoana dedicata acestor clienti.

Citeste in continuare