Econobum - scutecele super economice

Cei de la BumGenius au scos o varianta de scutece refolosibile super economice potrivite pentru parintii care vor sa investeasca putin in scutece, pentru a cheltui mai mult in alta parte. 

scutece refolosibile foarte ietine

Vorbim aici de un pachet ce contine 12 inserturi (prefolds) din bumbac si 3 chilotei totul la pretul de 308lei. Chiloteii au o tesatura tip PUL, sunt destul de subtirei insa tin umezeala si respira bine. Atat prefold-urile cat si chiloteii sunt masura unica, deci investitia va tine pana cand bebe va trece la olita si se recupereaza in maxim 2 luni.

scutece refolosibile

Dezavantajul: Ca la orice scutec masura unica, "pachetul" de la poponeata unui nou nascut este cam mare tocmai pentru ca el trebuie sa se potriveasca si unui bebe de 1-2-3 ani. 

Folosire: Insertul sau prefoldul se impatureste si se pune pe chilotel, iar acesta se inchide cu un rand de capse. Capsele rezista copilasilor mai mari care pot deschide scutecele cu arici. Alt plus, capsele sunt mai rezistente in timp. Intre utilizari chiotelul poate fi sters cu o laveta umeda si lasat la aerisire.

Prefoldul este super absorbant si moale. Poate fi prins si cu snappi pentru o "impaturire" mai rezistenta. 

scutece lavabile

E clar ca aceste scutece nu reprezinta o solutie de scuteceala pentru toata lumea. E la fel ca si cu telefoanele mobile: cu toate poti suna, insa unele sunt mai ieftine si simple, altele mai scumpe cu mai multe functionalitati, mai fancy, mai rezistente etc. La fel e si cu Econobum unde bumGenius reuseste un pret super mic probabil si datorita chiloteilor care sunt albi, doar cu un pic de culoare pe margine.

scutece lavabile
Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare