Spatiu de prezentare la Studio Pronatalita

In fiecare joi intre orele 17.00-20.30 puteti vedea "live" produsele HipHip la Studio Pronatalita. Puteti atinge, mangaia si studia toata gama noastra de scutece refolosibile, iar esarfele port-bebe abia asteapta sa fie probate si incercate. Voi oferi bineinteles, si consultanta pentru folosirea scutecelor, a sling-ului, wrap, mei tai etc. 

Produsele comandate in magazinul online vor putea fi ridicate gratuit de la sediul Pronatalita in acelasi interval orar. 

Adresa Studio Pronatalita: Bd. Dacia 103, etaj 1, interfon 03View Pronatalita si Hiphip in a larger map

In cadrul Pronatalita se desfasoara cursuri Lamaze, gimnastica si gimanastica pentru gravide, si gimnastica pentru mamici care doresc sa reintre in forma. (Pilates). Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare