Livrarea, plata si returnarea produselor

Livrarea produselor

Transport GRATUIT la comenzile mai mari de 198 ron.

Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid.

  • Taxa de livrare este de 12 lei
  • Vei primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare. De fapt marea majoritate a pachetelor ajung intr-o zi, maxim doua zile lucratoare. Daca e ceva urgent contacteaza-ne si incercam sa gasim solutii.
  • Curierul va face livrarea intre orele 9-17 – gandeste-te daca esti acasa sau la servici si lasa adresa unde poti fi gasit
  • Taxele de livrare sunt trecute pe factura, vei avea de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Expediam pachete si inafara Romaniei, te rog sa ma contactezi pentru detalii

 

Plata

Poti plati prin card, ramburs sau prin transfer bancar, alege tipul de plata in pasul 2 din formularul de comanda. 

Card

Plata se face in mod securizat 3D Secure prin mobilpay, carduri acceptate: Visa si Mastercard.

Plata in rate fara dobanda (pana la 3 rate).  Carduri de rate acceptate:

  • Avantaj - Credit Europe Bank
  • Bonus Card - Garanty Bank
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Alpha Bank

Ramburs
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

Transfer bancar
Plata prin Transfer bancar se face în urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

Retur produse

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate online este de 14 de zile calendaristice.

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru rambursarea valorii produsului intr-un interval de maxim 14 de zile de la data primirii pachetului. Poti trimite coletul prin intermediul oricarei firme de curierat (nu primim coletele trimise prin Posta Romana). Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt in starea initiala (nespalate, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original). Este necesara si dovada achizitiei – copia facturii. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile de livrare.

Este important sa ne trimiteti un e-mail la salut@hiphip.ro prin care sa ne anuntati ca trimiteti un retur, precum si sa ne scrieti datele contului bancar unde sa va rambursam banii. Nu este suficient doar sa trimiteti produsele inapoi.

Nu pot fi returnate: sosetele / dresurile carora le-a fost desfacuta eticheta, lenjeria intima si scutecele de inot.

Adresa de returnare:

Cuponix SRL
Str. Radu Cristian Nr. 7
Bucuresti
Sector 2, cod postal 021053

Termenul de 14 zile începe sa curga de la data primirii produselor. În cazul exercitarii dreptului de returnare, vom rambursa sumele achitate, in cel mult 30 zile de la data primirii produselor.

Reclamatii

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura te rog sa ma contactezi în maxim 3 zile de la primirea coletului.

Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa le reparam in asa fel incat sa reducem pagubele la minim.