Sari la conținut

Poudre Organic - hăinuțe cu "je ne sais quoi"

Poudre Organic - hăinuțe cu "je ne sais quoi"-HipHip.ro

Poudre Organic este un brand tânăr, creat în 2014 de către Manon Frottier, o mamă din Franța. Interesată de ecologie și mare iubitoare de natură, Manon iți dorește să își îmbrace cel de-al treilea bebeluș în haine din bumbac organic, fabricate în Europa și cu un preț rezonabil.

În iulie 2014, la doar câteva luni de la nașterea fiicei sale, lansează magazinul online cu haine pentru bebeluși. Brandul are succes și în 2015 produsele sunt deja magazine de profil. Gama de produse se extinde cu haine pentru copii și femei.

Poudre Organic folosește doar bumbac organic și produce hainele în Portugalia, într-o fabrică eco-friendly. Modelele sunt relaxate, în culori naturale și au acel farmec francez discret. Hainele sunt ușor de asortat, comode și atemporale. Sunt perfecte atata pentru petreceri de weekend cat si pentru joaca sau chiar scoala.

Materialul este unul special - muselină dublă din bumbac organic. Ușor, moale, cu structură celulară care captează bule de aer izolând și oferind maxim de "respirabilitate". Este perfect pentru pielea delicată a copiilor.

Hiphip este importator exclusiv pentru Poudre în România. Ne place mult lumea creată de Poudre organic, culorile naturale, cumva "earthy" dar totuși puternice, siluetele relaxate inspirate de modelele vintage și materialul - această muselină din bumbac organic. Câteodată avem nevoie de simplitate în lume. 

 

 

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol