Despre Joha si hainele lor din lănă merinos

Joha este cel mai mare producator din Scandinavia de produse underwear pentru copii din lână și bumbac. Compania a fost infiintata in 1963.

Focusul companiei este exact acelasi cu cel de acum 50 de ani: fără comprimisuri la calitate, cea mai fină lână, design și croială foarte bune. Joha este prima companie care a creat haine de corp din lână merinos pentru copii si bebelusi si este lider pe piata europeana de mai mult de 35 de ani.

Joha se vinde in peste 900 de magazine din Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Islanda, Germania, Belgia, Olanda, Anglia, Rusia, Japonia si acum România.

Lâna de la Joha -> Calitățile unice ale lânei

Lâna are o capacitatea uimitoare de absorbi umezeala si de a mentine pielea copilului uscata, protejând sănătatea si bunăstarea celor mici.
Lâna izolează bine și reglează in mod natural temperatura corpului - cald și plăcut când este frig și efect răcoritor atunci cănd este cald. Lâna este un material ideal pentru toate cele 4 anotimpuri.
Lâna absoarbe transpiratia corpului, ea poate absobi până la 40% greutatea ei. In comparație cu lâna, bumbacul absoarbe doar 8%. In plus, lâna este blândă cu pielea . 
Haine din lana merinos pentru copii  

Valorile Joha -> Ne pasă de lumea inconjurătoare

Joha foloseste metode de productie responsabile fata de mediu, de aceea este una dintre primele companii daneze care a primit titlul de EU ECOLABEL. Certificarea EU ECOLABEL este dată doar companiilor care pot dovedi ca produsele lor sunt produse in acord strict cu mediul.

Mai mult, toate produsele din lână Joha au certificare internationala Woolmark.  

Woolmark este unul dintre cele mai cunoscute certificate internationale pentru textile. Produsele avand acesta certificare sunt testate atent pentru a se incadra in standarde de calitate. Asta inseamna ca exista o garantie si ca s-a folosit cea mai buna si mai pura lână.
Joha foloseste doar lână non-mulesing si au grijă ca animalele sa fie trate bine.
 
Haine din lână merinos de la Joha găsiți pe HipHip, link direct -->> http://hiphip.ro/collections/joha


Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Spălarea și îngrijirea hainelor din lână
Spălarea și îngrijirea hainelor din lână

2 Comentarii

Spre deosebire de bumbac sau alte țesături, lâna nu trebuie spălată la fel de des. 

Citeste in continuare

Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna
Alpaca - fină ca și cașmirul, mai rezistentă și mai călduroasă decât lâna

Firul de alpaca este mătăsos și lucios, mai fin și mai călduros ca lâna de oaie însa nu conține lanolină ceea ce il face hipoalergenic. Fibra se apropie foarte mult de părul uman, fiind lucioasă și moale dând un aspect prețios hainelor care o conține.

Citeste in continuare

Extindem echipa: Coordonator retea distributie
Extindem echipa: Coordonator retea distributie

Program/locatie: 6-8 ore in Bucuresti
Pentru majoritatea brandurilor pe care le vindem HipHip este si unic distribuitor in Romania. Cu branduri precum Manduca, Marsupi Plus, MaM sau ManyMonths am fost deschizatori de drumuri pe piata locala. Reteaua de distributie creste in fiecare an si avem nevoie de o persoana dedicata acestor clienti.

Citeste in continuare