Sari la conținut

Mini - conferință cu Ulrike Höwer, Die Trageschule

Mini - conferință cu Ulrike Höwer, Die Trageschule

Provocari in primele luni de babywearing

Pe langa cursul de babywearing, vom organiza și o mini-conferință cu Ulrike Höwer - fondatoarea renumitei scolii de babywearing Die Trageschule.

Cand: Marti, 12 Aprilie 2016, 18:30 - 20:00

Unde: Bucuresti - Grand Hotel Continental, sala Tonitza (aproape de Universitate, pe Calea Victoriei)

In engleza - fara traducere

Taxa si inscrieri: vedeti detalii mai jos

Tema: “Provocari in primele luni de babywearing”

Este o buna ocazie sa puneti acele intrebari care ne “rod” pe toti in primele luni, cele care starnesc controverse si dezbateri. Cursurile Ulrikei sunt in special orientate spre wrap tesut, insa are o abordare foarte interesanta si cuprinzatoare asupra babywearingului in general. Discutiile directe cu ea sunt o adevarata incantare.

Veti auzi opinia unei persoane care vine cu o experienta de aproape 20 de ani in care a consiliat parinti si format consultanti. Si-a purtat cei patru copii, lucreaza indeaproape cu boardul medical al scolii Trageschule si vine dintr-o cultura in care lucrurile se studiaza si se fac temeinic.

Am dorit sa organizam o intalnire in care sa fie incurajate intrebarile si discutiile despre purtarea bebelusilor in primele luni. De aceea sala nu este prea mare, tocmai pentru a mentine o atmosfera deschisa si familiara, propice dezbaterilor.

Cateva subiecte pe care le vedem foarte bune pentru astfel de discutii (nu neaparat in ordinea importantei)

  • Alăptarea in sistem a bebelusului mic
  • Purtarea prematurilor
  • Când putem incepe să folosim un sistem de purtare
  • Ce sistem este potrivit pentru primele luni
  • SSCuri si inserturile de nou-nascut, etc.

  • Participanti (max 45) - Conferinta se adresează in principal persoanelor ce oferă suport si informații mamelor pe subiectul purtării bebelusilor precum si celor interesați de subiect:

    • Educatorilor pre & post natali (doule, moase, consultanti in alaptare, cadre medicale, instructori lamaze)
    • Membrilor grupurilor si comunităților de babywearing 
    • Persoanelor care activează in industria babywearingului
    • Bloggeri-parinti care sunt interesati de babywearing
    • Părinți sau viitori părinți dornici să afle mai multe despre purtarea bebelusilor

    Numarul de locuri este limitat si vom incerca sa asiguram reprezentivitatea tuturor categoriilor de participanti. De aceea selectia participantilor NU va fi pe principiul primul venit - primul servit. Va rugam sa nu “ocupati” un loc decat daca sunteti foarte siguri ca ajungeti.

      Inscriere: vă rugăm să completați formularul de aici si să asteptați confirmarea participării.

      Taxa de participare: 30 lei / persoana (acopera in principal costurile salii). Se va achita prin transfer bancar, in avans, dupa ce veti primi pe email confirmarea pentru participare.

      Daca aveti intrebari, puteți să ne trimiteți un email la adresa ramona @ hiphip . ro.

      >> Cine este Ulrike Höwer?

      A fondat scoala Die Trageschule Dresda, este consultant in alaptare, asistenta medicala, trained life-coach. A studiat Etica Medicala si Familiala si are patru copii.

      Sustine cursuri de babywearing de 20 de ani in toata lumea si a format peste 1,000 de consultanti de babywearing. Interesul si curiozitatea ei s-au nascut in perioada cand a fost asistenta medicala voluntara in Kenya si vedea bebelusi purtati si implicati in viata obisnuita a mamei de zi cu zi.

      >> Scoala de babywearing Die Trageschule

      Este cea mai renumita scoala din domeniu, prima infiintata in Germania, o tara cu lunga traditie in Babywearing. Inca din anii ‘70 a inceput sa se dezvolte interesul pentru purtarea bebelusilor la ei. Didymos, de exemplu, s-a lansat in 1972.

      Scoala s-a deschis in anul 1998, in Dresda, Germania iar acum are filiale in UK, Rusia, Austria, Elvetia si Irlanda. Are un bord medical cu consultanti in chiropractica, pediatrie, alaptare si consiliere familiala.  http://www.trageschule-dresden.de/, http://www.trageschule.co.uk/

      Tot ei organizează si conferinte de babywearing Trage-tage - cu medici si diverse specializari, kinoterapeuti si psihologi unde se dezbat noile studii si directii de cercetare din domeniu.

      >> La final, va las pentru delectare cateva imagini frumoase cu bebelusi purtati, linistiti si in siguranta langa mamelor lor.

      Cu drag,

      Ramona

      Lasa un comentariu

      Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

      Coșul tău este gol