Testare port-bebe-uri (Manduca, Marsupi Plus, Wrap elastic)

 

Stim ca uneori este dificil de ales un port-bebe. De aceea iti oferim ocazia de a testa cateva din port-bebe-urile pe care le avem pe site inainte de a hotara care ti se potriveste:

Testarea dureaza 7 zile, de miercuri pana marti. Poti testa unul din ele sau o combinatie de maxim doua produse.

 

Cost

Primul produs costa 30 ron iar pentru al doilea produs se adauga 10 ron. La aceasta se adauga 20 de ron transportul dus-intors. Transportul nu se plateste daca vii direct la showroom.

 

Ridicare/returnare 
la showroom
Livrare/returnare
prin curier
1 produs 30 Ron 50 Ron
2 produse     40 Ron 60 Ron

 

In cazul in care ulterior cumperi unul din produse in maximum 30 de zile de la terminarea testarii, se vor scadea 20 de ron din pret, deci testarea este in final aproape gratuita.

Ce vei primi

  • produsele solicitate (cel mai probabil vei primi un port-bebe deja folosit, testat de alti parinti)
  • instructiuni de folosire

Alte conditii

Cei din Bucuresti trebuie sa vina la showroom cu bebe pentru a va arata cum se folosesc. Nu vom trimite prin curier, insa pot fi returnate prin curier. 

Nu poti pastra port-bebe-ul testat.

Cum procedam

Incercam sa facem lucrurile cat mai simple insa un minimum de birocratie pentru "contabilitate" este necesar. Va trebui sa facem un mic contract.

Daca vii la showroom: 

Contacteaza-ne in prealabil (email/telefon) sa te asigura ca ceea ce doresti este disponibil pentru testare. Avem un numar limitat de produse alocate testarii si uneori cererea este mai mare. Sunt sanse mari sa gasim o solutie de comun acord.

Trebuie un buletin si o sa iti mai solicitam un telefon si o adresa de email.

Lucrurile ar merge mai rapid daca primim informatiile in avans pe email pentru a pre-completa hartiile (vedeti mai jos informatiile necesare).

Daca trebuie trimis prin curier:

Trimite prin email:

  • ce ai dori sa testezi
  • in ce perioada
  • ce varsta si cate kg are bebe (aproximativ)
  • date personale pentru contract (nume, CNP, adresa, carte de identitate). Daca iti este mai usor poti trimite un buletin scanat
  • adresa de livrare (daca e diferita de cea din buletin)
  • telefon
Ca sa evitam timpi pierduti o sa iti trimitem contractul odata cu port-bebe-ul si ni-l returnezi semnat atunci cand returnezi si produsul.
Incearca sa pastrezi cutia in care ai primit produsele. Nu va trebui sa gasesti alta si este mai ecologic - refolosim :)
Returnare
La finalul perioadei de testare vom trimite noi curierul la tine ca sa preia coletul.