Despre noi

Sunt o mamica adepta infocata a alaptarii, a purtarii bebelusilor, a scutecelor refolosibile, a unei vieti responsabile fata de mediul incojurator. Pe scurt sunt un practicant convins al “natural parenting”. Am pornit acest magazin cand fetita mea a implinit 10 luni, lucrez, ma joc cu ea, o privesc cum creste si ma bucur. Mai multe despre experienta si principiile dupa care ma ghidez ca parinte puteti citi pe blogul meu: adelle.ro.

Caut si folosesc produse care satisfac in egala masura nevoile copiilor si ale parintilor. De aceea colaborez cu companii fondate in Europa de mamici ca si mine. Sunt produse in care am incredere, care si-au dovedit calitatile si pe care le recomand cu placere.

Imi plac produsele care imbina traditia cu inovatia, care sunt versatile si confortabile. Esteticul nu trebuie uitat, iar ecologia are prioritate.

Materialele textile sunt in marea lor majoritate din fibre naturale (bumbac, canepa, lana), multe dintre ele au certificari eco (produse fara pesticide si alte chimicale). Am evitat pe cat posibil plasticul, in unele situatii unde chiar nu s-a putut (ex olita) am reusit sa gasesc plastic fabricat in Europa, fara ftalati.

Am devenit consultant babywearing in februarie 2011 si urmez cursurile celei mai cunoscute scoli din domeniu - Trageschule Dresden.

Pentru anumite branduri HipHip.ro este unic importator si distribuitor.  

Cu drag,
Cristina Marin