Sari la conținut

ManyMonths - colecția primăvară-vară 2019

ManyMonths - colecția primăvară-vară 2019-HipHip.ro

Ca în fiecare an, colecția nouă de la ManyMonths este printre cele mai așteptate.

Este ceva magic la hăinuțele acestea croite cu gândul la copii dar și la mediu și oamenii care contribuie la producerea lor. Nu știm să spunem dacă este vorba de utilitatea lor (pot fi purtate multe luni de bebeluși sau chiar ani de către copiii mai mari), faptul că sunt incredibil de confortabile (ați încercat să convingeți un copil care a crescut în astfel de hăinuțe să poarte blugi? La mine s-a lăsat cu plânsete isterice imediat cum a încercat să facă un șpagat și a simțit cum îl țin pantalonii) sau că sunt produse curat, în fabrici certificate GOTS și au în compoziție numai fibre naturale.

Dacă în sezonul rece vedeta este lâna merinos, colecția de primăvară-vară ne răsfață cu bumbac organic și cânepă, colorate cu vopseluri organice.

Iată noutățile sezonului primăvară-vară 2019:

Haine pentru adulți

Începând cu toamna 2017, ManyMonths a adăugat la colecțiile sale primele haine pentru mame. Anul acesta ne putem delecta și noi cu câteva piese super cool și comode, din aceleași materiale minunate pe care le poartă cei mici de ceva vreme.

Hoodie-ul copiilor a fost o piesă extrem de iubită anul trecut. Anul acesta revine și în varianta pentru adulți. Croiala este normal fit, însă, pentru cei care preferă stilul oversized, se poate alege măsura superioară.

Materialul este blend de bumbac organic și cânepă iar țesătura rib (tip tricotat) este moale și elastică.

Tot de anul acesta, mamele pot opta pentru fuste și topuri super cool și practice.

Majoritatea pălăriilor au și măsuri potrivite pentru adulți.

Pantaloni scurți pentru copii

Pantalonii scurți pentru copii sunt subțiri si lejeri, potriviți pentru zilele călduroase de vară. Materialul este eco woven, din blend de bumbac organic cu cânepă. Talia și lungimea sunt reglabile și au buzunar lateral numai bun pentru a ascunde micile comori.

Modele noi de fuste și rochițe

Sarafanele și fustele din bumbac organic și cânepă au acum noi croieli. Așa cum ne-am obișnuit, toate sunt ajutabile și pot fi folosite mai multe sezoane, chiar și de către copilașii mai mici care au un ritm de creștere accelerat.

Modele noi de pălării

Anul acesta, pe lângă modelele de pălării Clasic, Light și șepcile clasice avem încă 3 designuri noi.

Traveller are boruri largi și este ajustabilă cu șiret la măsurile mai mici. Măsura cea mare se potrivește și adulților.

Șapca-bandană are un look super cool și unic. Se leagă în spate ca o bandană dar protejează bine ochii cu borul larg.

Glamour seamănă poțin cu modelele Unique din anii trecuți. Pornind de la stilul original ManyMonths, modelul vine cu un aspect feminin, cu boruri ondulate, perfect pentru micuțele prințese. Circumferința se reglează cu un elastic butonierat care se poate scoate dacă pălăriuța este prea strânsă.

Toate pălăriile și șepcile sunt din material eco woven (tip pânză), din blend de bumbac organic și cânepă. Sunt aerisite, moi și oferă protecție UV naturală. Pălăriile Light au un material mai subțire decât cele Clasic. Șepcile bandană, pălăriile Glamour și Traveller sunt din același material, mai subțire, ca și pălăriile Light.

Culorile noii colecții sunt absolut delicioase.

Culori noi

Anul acesta regăsim majoritatea modelelor mult iubite în noile culori ale sezonului. 

Cămășile ajustabile de anul acesta sunt large fit. Materialul este același cu cel de anul trecut, cu o ținută tare frumoasă și un look aparte.

Bluzele, jachetele și pantalonii care se transformă prin adăugarea sau eliminarea mânecilor și piciorului au revenit și ele. Astfel de piese sunt, nu numai extrem de practice atunci când temperaturile variază pe perioada zilei, dar și o investiție foarte bună. Practic achiziționezi două piese diferite într-una singură.

Toale culorile se asortează minunat între ele. Combinațiile sunt nesfârșite și se potrivesc la fel de bine și fetelor și băieților.

 

Coșul tău este gol