Joha - noutati in sezonul 2016-2017

Joha - noutati in sezonul 2016-2017

Colectiile JOHA ale sezonului 2016-2017 se deosebesc prin texturi si tesaturi noi, precum si prin introducerea unor noi culori, Grape Nectar si Ensign Blue. Sunt disponibile articole din lână merinos extra-fina, lână merinos si blenduri cu lână, bumbac, bambus si matase.

Colectiile noi

Arctic Zone

Lana merinos si bambus
O colectie deosebita - lana merinos si bambus, potrivite si pentru cea mai sensibila piele. Colectia a fost creata in colaborare cu Julie Berthelsen, o cantareata din Groenlanda, mama a doi copii, si este lansata in cadrul unui proiect caritabil. Pentru fiecare articol vandut din aceasta colectie, inspirata de natura si fauna din Groenlanda, un articol vestimentar in calitatea superioara Joha va fi donat unui copil din Groenlanda. 

Joha Extra-Fine 

Lana merinos extra fina
O lână speciala foarte fina, la 18.5 microni, fata de standardul de 20.5 microni. Senzatia la purtare este asemanatoare celei oferite de lana si matase, potrivita pentru pielea fina a bebelusilor, dar si copiilor cu pielea sensibila.

Joha tricotate

Articole clasice, tricotate, care ofera o tesatura elastica, calduroasa. 100% lână merinos.  

Joha Stripe

 

100% lână merinos pentru colectiile Double Stripe si Block Stripe. Double Stripe are o tesatura mai densa, de grosime medie, asemanatoare celei din colectia Stars de anul trecut. Colectia Block Stripe are o tesatura usoara, subtire, asemanatoare colectiei basic. Pot fi purtate toamna ca atare sau ca strat de baza iarna. Un design simplu dar de efect, tocmai bune pentru micii aventurieri. O noutate este reprezentata si de noul model de body cu inchidere laterala (body kimono). Foarte util pentru micii nazdravani care nu mai stau la schimbat hainele. Disponibil si in marimile 90 si 100.

Joha Jacquard

100% lână merinos, intr-un model simpatic. Spunem model, deoarece acesta este tesut in material, nu este imprimat.

Polar Bear

100% lână merinos de tip fleece in interior si tricotat fin in exterior cu un design retro cu ursi polari.

Wool Rib  si Soft Wool

Tesatura "heavy rib" este calduroasa, perfecta ca si strat secundar peste bluze de corp sau colanti din lana merinos, oferind un comfort termic sporit si maxima flexibilitate. In colectia Soft Wool regasim cagulele Windbreaker si lâna merinos tip fleece

Am adaugat articole noi si colectiei pentru adulti  

Intreaga colectie Joha o gasesti pe site AICIScrie un comentariu


Articole pe blog

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare

Lista de must-have haine de lână pentru copii
Lista de must-have haine de lână pentru copii

Cred ca e util sa adunăm aici recomandări pornind de la experiența cu copiii noștri și părerile mamelor pasionate de natural cu care povestim. Lista poate fi actualizată & completată, așa că vă invit să lăsați comentarii cu sugestii sau întrebări.

Citeste in continuare

De ce aș alege papuci de casă din lână?
De ce aș alege papuci de casă din lână?

Papucii de casă sunt un fel de cenușăreasă a încălțărilor noastre. Îi purtăm timp de minim câteva ore pe zi, însă, în mod paradoxal, nu acordăm suficientă atenție alegerii lor.

Gândește-te la pantofii din dressingul tău. Despre care dintre ei ai putea spune că îi folosești zilnic timp de minim 8 luni pe an? 

Citeste in continuare