februarie 28, 2019 3 min read

Calendaristic, a venit deja primăvara! Încă așteptăm temperaturi mai prietenoase, însă, la hiphip, am început deja să visăm la mare, plajă, parcuri de distracție și multe jocuri în aer liber. Nici nu avem cum sa facem altfel, având în vedere că au ajuns deja o parte dintre hainele sezonului cald!

Unul dintre cele mai iubite branduri hiphip, Joha, ne surprinde anul acesta cu printuri și combinații noi de fibre dar și cu noi modele (pantaloni scurți și tricouri din lână și mătase).

Iată, pe scurt, principalele colecții și ce ne-a plăcut la fiecare:

Bumbac Organic

Anul acesta,  bumbacul organic are trei texturi și grosimi diferite. Pentru primăvara timpurie sau serile mai răcoroase, colecția Popcorn este ideală. Materialul are o textura in relief, care seamănă cu cea a boabelor de porumb. Se simte grosuț în mână și are o ținută foarte frumoasă. Bluzele roz au un volănaș delicios la tiv și toate trei variantele de culoare au nasturași super drăgălași pe umăr.

Colecția Melange are o țesătura rib și o grosime medie. Disponiblile în trei culori, roz, albastru si gri, ele pot fi piesele de bază ale garderobei de primăvară.

Tot din bumbac organic, țesătură simplă și subțire, este colecția Swan care include maiou și chiloți pentru fete. Desenul este extrem de dulce iar culorile amintesc de înghețata asortată. Conținutul de 4% lycra, le asigură o elasticitate plăcută.

Toate hainele din bumbac organic de la Joha pot fi spălate la mașină, cele din gama Popcorn la maxim 60 de grade, gama Melange la maxim 40 de grade.

Bambus

Hainele din bambus vin, anul acesta, cu printuri vesele, desprinse din jocurile copilăriei sau din jurcăriile preferate.

Helicopter și Circus Princess sunt moi, delicate și cu un luciu specific bambusului. Colecția include lenjerie, pijamale de vară și salopete. Conțin 4% lycra, ceea ce le face să se așeze foarte frumos. 

 

Gama de lenjerie Helicopter și Circus Princess este potrivită și copiilor mai mari.

Tic Tac Toe, se simt puțin mai pline în mână și au o elasticitate mai redusă față de modelele cu lycra. În colecție intră rochițe, tricouri, colanți, bluze cu mânecă lungă, dar și accesorii. Avantajul bambusului este că nu se șifonează absolut deloc, fiind ideale de pus în bagaj pentru vacanță. 

Merry Go Round are imprimeuri superbe, inspirate din parcurile de distracții. 

Bluzele și tricourile au imprimeu iar pantalonii sunt uni, cu croială diferită în funcție de culoare. Cei roz sunt de tip colant iar cei albaștri au croială de tip șalvar.

Hainele din bambus se spălă în mașină la maxim 40 de grade.

Lână de vară

Colecțiile Spinning Top și Shaded Stars sunt croite din lâna aerată de vară folosită și anii trecuți. 

Spinning Top este disponibil în două culori, tricourile și body-urile având desenul haios cu titrez, iar pantalonii, body-urile și bluzele cu mânecă lungă fiind uni. Colecția include și pălăriuțe uni din aceeași țesătură vaporoasă.

Ambele colecții sunt disponibile și în măsuri pentru copii mai mari (8-9 ani SpinningTop și chiar adolescenți pentru Shaded Star).

Lână și mătase

Gama Tentare un design minimalist, curat și ușor de asortat, potrivit și pentru fete și pentru băieți.  Ea include pantaloni scurți sau lungi, body, bluze, tricouri, summersuit și șepcuțe.

Bluzele și pantalonii sunt disponibile și în măsuri pentru copiii mai mari (8-9 ani).

Hainele din lână și mătase pot fi folosite ca strat de bază în zilele mai reci sau purtate ca atare în zilele mai calde, inclusiv la plajă. Materialul oferă protecție UV naturală și păstrează pielea uscată chiar și atunci când copilul transpiră mult.