septembrie 07, 2018 4 min read

Joha este unul dintre cele mai iubite branduri hiphip. Hainele lor sunt piese de bază în garderobă, cu modele și culori ușor de asortat, design minimalist și imprimeuri vesele.

Hainele de corp din lână sau blend cu bambus, mătase sau bumbac sunt un must-have pentru orice copil, ele fiind indispensabile în sezonul rece, indiferent de ținuta aleasă. Ele sunt ideale pentru acasă, pentru joacă afară, în orice anotimp. Iarna este recomandat să fie folosite ca strat pe baza sub hainele de ploaie și zăpadă/ski. Lâna merinos este calduroasă, flexibilă, ajută la termoreglare și nu ține rece atunci când cel mic transpiră.

Noua colecție de toamnă/iarnă de la Joha vine cu texturi diferite, în funcție de preferință și necesitate. Indiferent dacă hainuțele au un material gros sau subțire, plin sau aerat, toate sunt extrem de moi la atingere și oferă confort pe deplin.

Iată o prezentare pe scurt a colecțiilor din acest sezon:

Prim strat

Joha Basic

bluze lana merinos bebelusi si copii

Colecția de bază este din merinos moale și elastic, în țesătură subțire, ideală pentru prim strat.

Modelele sunt uni, în culori neutre, ușor de asortat. Această colecție este un punct de plecare perfect pentru a-i construi o garderobă de haine de lână micuțului tău.

Lână și bumbac

pijama lana merinos bebelusi si copii

Materialul din această colecție este un fel de "sandviș" din bumbac fin organic la interior și lână merinos la exterior. Este recomandat pentru cei cu anumite sensibilități sau cei care doresc sa înceapă "mai ușurel" aventura în lumea hainelor din lână.

Stripe este colecția pentru bebeluși și copii până la 7 ani iar Cool Sandeste pentru copii mai mari. 

bluze si colanti lana merinos copii

Cele două game se asorteaza ca și culori și pot fi combinate.  

Lână și mătase

bluze pantaloni rochie lana merinos copii

Țesătura combină calitățile lânii cu finețea mătăsii. Alături de colecțiile din lână cu bumbac sau lână cu bambus, aceste haine sunt minunate ca prim strat pentru cei cu sensibilitate la lână. Materialul este extrem de subțire, de aceea hainele pot fi folosite la fel de bine și în serile mai răcoroase de vară sau pe timpul zilei, la plajă, pentru protecție UV naturală.

Anul acesta, Joha vine cu două printuri noi, Feather Cool Sand și Stripe Cool Sand, în culori neutre, blânde. Poți alege bluze, body-uri, colanți, eșarfe sau cagule cu aceste imprimeuri. 

rochie lana merinos fetite

Modelul Feather are imprimeul puțin în relief, însă ambele sunt la fel de subțiri. Singura rochiță a colecției are acest imprimeu.

Lână și bambus

bluz si pantaloni lana merinos copii

Hainele din lână și bambus au o țesătură specială, potrivită pentru cei cu pielea sensibilă și care preferă să nu aibă contact direct cu lâna: bambus pe interior extrem de fin și mătăsos și lână merinos pe exterior. Această țesătură cu 2 straturi puse una peste alta - lâna peste bambus (unite cu poliamidă) - oferă atingerea cea mai fină a bambusului pentru piele, dar pe exterior caldura și beneficiile lânii merinos. Țesătura este medie ca și grosime dar aerată.

bluze si pantaloni lana merinos copii

Imprimeurile de anul acesta sunt extrem de cool, cu peisaje de iarnă și animale (Winter Landcape, Forest Deer), iar variantele uni sunt pastelate.

Poți alege bluze, body-uri, colanți, pijamale și bavețele din această colecție.

Lână merinos extra-fină

bluz , pantaloni si rochie lana merinos copii

Materialul din colectia Joha extra fină este un pic mai gros, mai puțin elastic decât Joha basic dar mai moale. Hainele sunt tricotate dintr-o lână specială foarte fină de 18.5 microni (în mod normal standardul este de 20.5 microni). Oferă atingere mătăsoasă, plăcută pentru piele, care lasă o senzație similară țesăturilor din lână cu mătase. 

Este pentru prima dată când avem print pe extra fin - Elk - care merge până la masura 120. Culorile uni sunt disponibile de la 90-150.

Pe lângă hainele de corp, pijamale și rochițe, anul acesta avem și căciulițe și headbands.

Colecția Bear

bluze pantaloni lana merinos copii

Joha Bear folosește o lână subțire, țesută aerat și foarte elastic. Materialul este comparabil cu basic ca și elasticitate însă țesătura este mai subțire, așezându-se foarte bine pe corp.

Dacă îți place acest imprimeu, vei găsi în colecție, pe langă hăinuțe și pijamale, și cateva accesorii haioase - căciulițe pentru bebe, cagule, bavețici și eșarfe.

Colecția Snowflake

pijama lana merinos copii si bebelusi

Hainele Snowflake sunt intermediare ca grosime. Material în strat dublu de lână, țesătura este aerată și elastică. Sunt potrivite ca haine de corp sau ca strat intermediar pe timpul iernii.

În colecția Snowflake vei găsi mănuși cu un deget, căciulițe pentru bebe, căciuli dublate pentru copii, botoșei, eșarfe, cagule și, bineîneles, bluze, colanți și salopete.

Cardiganele cu fermoar din această colecție sunt ceva mai groase și au o textură pe interior similară cu lâna fleece. Ele sunt utile mai ales pentru grădiniță sau școală, deoarece copiii le pot îmbrăca ușor.

Lână merinos Heavy Single Wool

pijama lana merinos copii

Hainele din lână din această colecție au un singur strat cu un fir ceva mai gros. Sunt moi și elastice și cu o grosime similară cu Snowflake.

Bluzele și cardiganele au nasturi drăguți iar pe spate au o oiță.

Vei mai găsi aici accesorii, lenjerie intimă pentru copii, colanți, bluze și pijamale.

Colecția Wool Jacquard

bluze pantaloni lana merinos bebelusi si copii

Colectia Wool Jacquard are tesatura dublă, mai groasă decat Joha Basic, dar la fel de elastică și moale. Similar cu Heavy Single Wool sau Snowflake ca grosime, sunt hăinuțe minunate pentru prim strat, în zile mai reci.

Rochița cu imprimeul Deer este super cute. 

Bumbac Organic

pijama bumbac organic baieti

Colecțiile Leon și Mermaid un imprimeu jucăuș, constă în lenjerie și pijamale din bumbac organic, foarte fin și moale.  Bumbacul organic are avantajul de a absobi mai bine transpirația decât cel industrial. În plus, datorită faptului că nu conține pesticide, clor sau alte substanțe chimice, bumbacul organic este hipoalegenic și extrem de blând cu pielea sensibilă.

Strat intermediar

Colecția Rib

pulovar pantaloni lana merinos copii

Țesătura Rib este groasă și aerată. Ideală ca strat intermediar în zilele geroase sau al doilea strat în zilele de toamnă, colecția Rib s-a îmbogățit anul acesta cu o culoare delicioasă, Dusty Rose, și cu beanie, căciulițele haioase numai bune de purtat pe vreme rece.

Brushed Wool

jacheta pantaloni lana merinos copii

Colecția Snowflake are două variante de cardigane și neckwarmere ceva mai groase, cu strat dublu de lână, potrivite ca strat intermediar.

Brushed wool este moale, și comodă cu o țesătură dublă, cea interioară semănând cu lâna fleece ca textură. 

Lână fleece

jacheta pantaloni lana merinos fleece copii si bebelusi

Pufos și gros, materialul de fleece de la Joha este ideal ca și strat exterior în zilele reci de toamnă sau de iarnă. Materialul nu ține la vânt dar, cu unu sau doua straturi pe dedesubt, poate face față cu succes unei ierni cu temperaturi medii. In zilele geroase, recomandăm să folosiți jachetele și pantalonii din lână fleece ca strat intermediar.

Imprimeurile din acest an sunt extra dulci, numai bune pentru joacă. 

Colecția include jachete, pantaloni, cagule și jumpsuit-uri cu fermoar.