ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

ANGAJAM consultant pentru lana si babywearing la HipHip Boutique

HipHip Boutique este noul nostru showroom din Bucuresti specializat in sisteme de purtare pentru bebelusi si haine din lana. Pentru fi cat mai aproape clientii nostri, avem nevoie de o persoana comunicativa si organizata care sa ne ajute in activitatea boutique-ului.


Ce vei face? 

Principalele activitati sunt cele de consultanta in babywearing precum si vanzarea sistemelor de purtare si a hainelor de lana. Ne vei mai ajuta si cu organizarea spatiului de vanzare si a depozitului.


Ce asteptam? 


Cat mai multa experienta cu genul de produse pe care le vindem noi. Experienta in babywearing cu propriul copil este obligatorie. In privinta produselor din lana cu cat ai folosit mai multe, cu atat mai bine.


Ce ne-ar placea, dar nu este obligatoriu


-- Certificare in babywearing.
-- Experienta anterioara in vanzari sau relatii cu clientii.

PROGRAMUL este unul part-time (5-6 ore pe zi) dar este flexibil si il putem discuta. LOCATIA este in Bucuresti, zona Tunari/Eminescu/Dacia.


>>> Daca te consideri potrivit(a) pentru acest job te rugam sa ne scrii pe boutique@hiphip.ro.

Share daca stiti persoane potrivite! Multumim!Scrie un comentariu


Blog HipHip

Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic
Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic

Pentru o viitoare mămică ce dorește să își poarte puiul, alegerea unui sistem de purtare potrivit poate fi copleșitoare. Pe piață există o mare varietate de sisteme iar recomandările consultanților diferă destul de mult.

Citeste in continuare

7 idei de cadouri pentru toată familia
7 idei de cadouri pentru toată familia

1 Comentariu

Încet, încet, în mintea tuturor se strecoară o întrebare care nu ne dă pace: Ce cadouri să iau anul acesta pentru familie și prieteni? Ca și prima rază de soare de dimineața, încercăm să o ignorăm inițial. Este prea devreme, trece de la sine! 

Citeste in continuare

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare