Am deschis un nou Showroom in Bucuresti - Boutique HipHip

Am deschis un nou Showroom in Bucuresti - Boutique HipHip

Am deschis un showroom cu haine din lână și produse pentru purtarea bebelusilor. Noi ii spunem Boutique HipHip cu Wool & Babywearing. 

Suntem in zona piata Romana - Stefan cel Mare - Mihai Eminescu (Tunari). Mai jos este adresa exacta si harta. 

Oferim gratuit consultanta de calitate pentru babywearing. Veti beneficia de suport din partea unei echipe pasionate, cu experienta in purtarea bebelusilor. Puteti testa si proba diverse sisteme de purtare de la wrap elastic la wrap tesut si SSC si sling cu inele. 

Stocul la hainele din lana este separat de cel al magazinului online. Astfel, este posibil ca la Boutique sa gasiti anumite masuri/culori care pe site nu mai sunt disponibile (sau invers)

program:

Marti, Miercuri: 16 - 20

Joi, Vineri, Sambata: 10 - 14

adresa

Strada Erou Ion Calin nr.19
sector 2
Telefon: 0752 155 998
e-mail: boutique@hiphip.ro

cine

Raluca & Dan, va vor intampina. I-am cunoscut intai ca si clieni fideli HipHip, apoi am devenit prieteni si in final parteneri. Au experienta cu purtarea bebelusilor, hainele din lana, scutece textile si detergentii bio Ulrich. Sunt parinti de 2 copii super draguti pe care o sa ii vedeti misunand printre rafturi.Scrie un comentariu


Articole pe blog

De ce să porți șosete de lână?
De ce să porți șosete de lână?

Atunci când auzi pentru prima dată de șosetele din lână nu poți să nu te gândești la cele groase, tricotate de bunica, din lâna care te pișca. Din fericire, șosetele de acum nu mai au nimic în comun cu cele de acum ceva timp. Ele sunt moi, călduroase, nu se deformează și, mai ales, nu îți dau senzația aceea neplăcută de asprime.

Citeste in continuare

Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.
Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.

Lâna moale de alpaca de la Waddler este deja în magazin de câteva săptămâni, însă povestea din spatele brandului este la fel de spectaculoasă ca și varietatea de culori și modele.

Citeste in continuare

Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?
Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?

De câteva săptămâni mă preocupă garderoba de iarnă a juniorului din dotare, mai exact ultimul strat, care trebuie să fie potrivit pentru ger, tăvăleală în zăpadă sau viscol. Este prima iarnă în care puiul va merge pe picioarele lui și, deși garderoba lui include body-uri, pantaloni și pulovere din lână pentru primele două straturi, mi-aș dori să încerc lână și pentru un ultim strat.

Citeste in continuare