Sari la conținut

50% discount la Cursul de Babywearing cu Ulrike Höwer

Ne dorim tare mult sa avem in Romania tot mai multi consultanti de babywearing - persoane pasionate si bine informate care pot oferi suport cu empatie si atentie la dezvoltarea copilului si la nevoile individuale ale fiecarei familii.

Asa ca ne-am propus la HipHip sa facem mai accesibila participarea la cursul sustinut de Ulrike Höwer - fondatoarea celei mai vechi scoli de babywearing din Germania, Trageschule Dresden. Vom suporta noi 50% DIN TAXA de inscriere pentru 2 LOCURI:

> primul loc cu 50% discount va fi dedicat unui membru activ dintr-o comunitate de babywearing locala sau online. Poate fi o mama care isi doreste sa devina consultant si dedica timp si energie sustinerii babywearingului in grup.

Convinge-ne ca reprezentatul grupului tau merita sa participe la curs cu aceasta reducere de taxa comentand la aceasta postare (poti scrie povestea grupului, posta un video sau aduna multee likeruri aici & mesaje emotionante etc.).

Restul de 50% din taxa poate fi contributia personala a membrului sau puteti organiza o strangere de fonduri cu grupul pentru a-l sustine. Cu siguranta tot grupul va beneficia de cunostintele si avantul cu care se va intoarce, e un curs pur si simplu revelator.

> al doilea loc cu 50% discount va fi rezervat unui educator pre/post natal. Credem ca instructorii lamaze, doulele, moasele si consultantii in alaptare au un rol imens in sprijinirea noului bebelus si a proaspetelor mame. De aceea vrem sa sustinem o persoana care deja este implicata in consilierea specializata. Spuneti-ne de ce este important pentru voi sa urmati acest curs, cum credeti ca vă va ajuta pe viitor si cum va implicati acum in consilierea & ajutorarea mamelor. Ne puteti trimite un email la ramona @ hiphip PUNCT ro sau scrie pe facebook.

Daca aveti cunostinte interesate, dati-le de veste pentru a beneficia de reducere la cursul cu Ulrike Höwer (fondatoarea celei mai vechi scoli de babywearing din lume).

** Timpul de inscriere este limitat, asteptam inscrierile pana marti, 23 februarie, si vom confirma ulterior locurile in maxim 2 zile.

#BWcourse2016 #BabywearingJoy

Coșul tău este gol