Sari la conținut

Căutăm Zâna Bună, ajutor de nădejde pentru minunații noștri clienți

Avem nevoie de o Zână Bună care sa ne fie ajutor de nadejde în relația cu dragii noștri clienți. Ce înseamnă mai exact?

- vei acorda consultanță în privința purtării bebelușilor, a scutecelor refolosibile și a celorlalte produse pe care le avem la HipHip

- vei răspunde la emailuri și la telefon

- prezentarea produsele la showroom (și trebuie menținută ordinea în showroom)

- participarea alaturi de noi la expozitii de specialitate (gen BabyExpo). Acestea o sa fie niște perioade mai încărcate, dar se intamplă doar de câteva ori pe an.

În măsura timpului disponibil vor mai fi și alte lucruri de făcut (suntem o firmă mică si până la urmă ajungem să facem cu toții câte un pic din toate).

- ajutor pe partea de marketing

- tot felul de chestii administrative

- pregătit pachete pentru clienți când este nevoie


Timp de lucru - 4-6 ore/zi. Necesită prezența zilnică la sediul nostru pentru cel putin 4 ore. 1-2 ore suplimentare pot fi lucrate de acasă.

Înțelegem perfect nevoile unei familii cu copii (de aceea oferim si posibilitatea unui program mai scurt de 8 ore) și vom face tot posibilul să fim flexibili în măsura posibilităților.


Locație - lânga piața Rosetti (la Universitate).


Ce căutam?

- experiență personală în purtatul copiilor (în ceva gen Manduca, Marsupi Plus, sling, wrap, NU ceva gen Chico). Această experiență este foarte importantă pentru noi, vă rugăm nu aplicați dacă nu ați trecut prin așa ceva cu propriul copil.

- experiență personală cu scutece refolosibile ar fi un mare atu

- bun comunicator

- limba engleza fluent (avem si clienți care nu vorbesc română)

- organizare si spirit de inițiativă în rezolvarea problemelor


Ce vei găsi la noi?

Suntem o mică afacere de familie. Suntem prietenosi, deschisi, corecti, cu principii "sănătoase" nu numai legat de copii ci și în "afaceri". Credem cu tărie in ceea ce facem si incercăm să gasim balanța potrivită între viața de familie si cea profesională atât pentru noi cât și pentru cei cu care lucrăm.


Trimite-ne un email să ne povestești despre tine la adresa andrei@hiphip.ro

Coșul tău este gol