Scutece pentru inot ImseVimse

Am adus o noua marca de scutece pentru inot, e vorba de ImseVimse. ImseVimse este o companie Suedeza, o afacere de familie si se axeaza pe scutece textile (lavabile). Tot de la ei am adus si chiloteii pentru olita din Bumbac organic

Materialul de la slip imi place foarte mult, fiind usor elastic si foarte fin. Se aseaza bine pe copil, cu talie joasa. Se inchid cu capse, ceea ce fain pentru ca la arici am mai vazut si urme rosii pe piele (atunci cand nu e inchis corect).
Scutece pentru inot (scutece piscina reutilizabile)
Acesta este unul dintre cele mai subtiri scutece de inot. Sunt create a fi purtate ca atare, sau sub costumul de baie. Capsele dintr-o parte permit schimbarea rapida a scutecului atunci cand kaki este prezent.

Multa lume ma intreba "Dar care este partea absorbanta din acest scutece?" Raspunsul este simplu - "nu avem nevoie de absortie". Un scutec de inot nu ar trebui sa tina lichide. Un scutec absorbant va fi trans in jos datorita greutatii, ceea ce va reduce sansele ca el sa tina partea solida (adica kaki). 
Scutecele de inot sunt facute sa tina doar kaki. Urina este sterila si nu este o problema pentru piscina. In plus, pentru a tine urina ar trebui ca scutecul sa fie etans, ceea ce este imposibil.

Scutece pentru inot (scutece piscina reutilizabile)


Scrie un comentariu


Blog HipHip

Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic
Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic

Pentru o viitoare mămică ce dorește să își poarte puiul, alegerea unui sistem de purtare potrivit poate fi copleșitoare. Pe piață există o mare varietate de sisteme iar recomandările consultanților diferă destul de mult.

Citeste in continuare

7 idei de cadouri pentru toată familia
7 idei de cadouri pentru toată familia

1 Comentariu

Încet, încet, în mintea tuturor se strecoară o întrebare care nu ne dă pace: Ce cadouri să iau anul acesta pentru familie și prieteni? Ca și prima rază de soare de dimineața, încercăm să o ignorăm inițial. Este prea devreme, trece de la sine! 

Citeste in continuare

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare