Scutece pentru inot ImseVimse

Martie 30, 2012

Am adus o noua marca de scutece pentru inot, e vorba de ImseVimse. ImseVimse este o companie Suedeza, o afacere de familie si se axeaza pe scutece textile (lavabile). Tot de la ei am adus si chiloteii pentru olita din Bumbac organic

Materialul de la slip imi place foarte mult, fiind usor elastic si foarte fin. Se aseaza bine pe copil, cu talie joasa. Se inchid cu capse, ceea ce fain pentru ca la arici am mai vazut si urme rosii pe piele (atunci cand nu e inchis corect).
Scutece pentru inot (scutece piscina reutilizabile)
Acesta este unul dintre cele mai subtiri scutece de inot. Sunt create a fi purtate ca atare, sau sub costumul de baie. Capsele dintr-o parte permit schimbarea rapida a scutecului atunci cand kaki este prezent.

Multa lume ma intreba "Dar care este partea absorbanta din acest scutece?" Raspunsul este simplu - "nu avem nevoie de absortie". Un scutec de inot nu ar trebui sa tina lichide. Un scutec absorbant va fi trans in jos datorita greutatii, ceea ce va reduce sansele ca el sa tina partea solida (adica kaki). 
Scutecele de inot sunt facute sa tina doar kaki. Urina este sterila si nu este o problema pentru piscina. In plus, pentru a tine urina ar trebui ca scutecul sa fie etans, ceea ce este imposibil.

Scutece pentru inot (scutece piscina reutilizabile)

Lasă-ne un comentariu