Scutece pentru inot ImseVimse

Am adus o noua marca de scutece pentru inot, e vorba de ImseVimse. ImseVimse este o companie Suedeza, o afacere de familie si se axeaza pe scutece textile (lavabile). Tot de la ei am adus si chiloteii pentru olita din Bumbac organic

Materialul de la slip imi place foarte mult, fiind usor elastic si foarte fin. Se aseaza bine pe copil, cu talie joasa. Se inchid cu capse, ceea ce fain pentru ca la arici am mai vazut si urme rosii pe piele (atunci cand nu e inchis corect).
Scutece pentru inot (scutece piscina reutilizabile)
Acesta este unul dintre cele mai subtiri scutece de inot. Sunt create a fi purtate ca atare, sau sub costumul de baie. Capsele dintr-o parte permit schimbarea rapida a scutecului atunci cand kaki este prezent.

Multa lume ma intreba "Dar care este partea absorbanta din acest scutece?" Raspunsul este simplu - "nu avem nevoie de absortie". Un scutec de inot nu ar trebui sa tina lichide. Un scutec absorbant va fi trans in jos datorita greutatii, ceea ce va reduce sansele ca el sa tina partea solida (adica kaki). 
Scutecele de inot sunt facute sa tina doar kaki. Urina este sterila si nu este o problema pentru piscina. In plus, pentru a tine urina ar trebui ca scutecul sa fie etans, ceea ce este imposibil.

Scutece pentru inot (scutece piscina reutilizabile)


Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare