Sari la conținut
  • Livrare gratuită peste 199 lei.

50% discount Curs Consultanți Babywearing cu Ulrike Höwer

50% discount Curs Consultanți Babywearing cu Ulrike Höwer

Ne dorim tare mult să avem în România consultanți de babywearing - persoane echipate pentru a oferi suport cu empatie și atenție la dezvoltarea copilului și la nevoile specifice fiecărei familii. FĂRĂ mituri, șabloane, pre-concepții, teama și nesiguranță.

Așa că, ne-am propus la HipHip să facem mai accesibilă participarea la cursul de formarea a consultanților. Este al 4 -lea an când reușim să o aducem chiar pe Ulrike Höwer - fondatoarea celei mai vechi școli de babywearing din Germania, Die Trageschule din Dresda.

În 2016 am sprijinit Grupul Babywearing București prin Cristina Bușcă, pe Maria Ionescu, medic dedicat și activ în comunitatea online și pe Irina Popescu, moașă și sprijin al mamelor la început de drum. Anul trecut am susținut participarea la cursuri pentru Andreea Luiza Andrieș, admin al grupului Babywearing Iași și consultant în alăptare IBCLC și pentru Alexandra Latcu, medic pediatru rezident din Târgu Mureș, implicată într-un proiect frumos, My Happy Family. 

HipHip va suporta 50% DIN TAXA de inscriere pentru 2 LOCURI la modulul BASIC:

> primul loc cu 50% discount va fi dedicat unui membru activ dintr-o comunitate de babywearing locală sau online. Poate fi o mamă care își doreste să devină consultant și dedică timpul ei în grupul local de babywearing.

Poți să înscrii chiar tu persoana pe care o consideri cea mai potrivită pentru a participa la curs cu această reducere de taxă. Comentează la postarea dedicată de pe pagina noastră de Facebook, povestind cum te-a ajutat să îți porți bebelușul sau postând o fotografie/ un videoclip relevant. 

Restul de 50% din taxa poate fi contribuția personală a membrului sau puteți organiza o strângere de fonduri cu grupul pentru a-l susține. Cu siguranță tot grupul va beneficia de cunostințele și avântul cu care se va întoarce, e un curs pur si simplu revelator.

> al doilea loc cu 50% discount va fi rezervat specialiștilor. Știm că instructorii lamaze, doulele, moașele, consultanții în alăptare și medicii au un rol imens în sprijinirea bebelușului și a proaspetelor mame. De aceea vrem să susținem o persoană care deja este implicată în consilierea specializată. Spuneți-ne de ce este important pentru voi să urmați acest curs, cum credeți că vă va ajuta pe viitor și cum vă implicați acum în consilierea & sprijinirea mamelor. 

Așteptăm poveștile voastre la postarea dedicată de pe pagina noastră de Facebook.

** Termen limită pentru locul cu reducere: luni, 5 februarie. Locurile vor fi confirmate miercuri, 7 februarie.

SHARE  pentru a ajunge la cât mai multe persoane!

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol