50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

Imagineaza-ti cum ar fi sa mergi la medicul de familie si sa-ti recomande un wrap elastic pentru calmarea colicilor? Sa iti spuna moasa ca ai putea incerca un sistem de purtare pentru a avea bebelusul aproape? Cum ar fi daca la cursurile prenatale mamele ar fi incurajate sa-si cumpere un marsupi inainte de leagan, jucarii muzicale si alte gadgeturi?

Frumos, nu? Ne dorim tare mult sa avem in Romania consultanti de babywearing - persoane echipate pentru a oferi suport cu empatie si atentie la dezvoltarea copilului si la nevoile specifice fiecarei familii. FARA mituri, sabloane, pre-conceptii, teama si nesiguranta.

Asa ca ne-am propus la HipHip sa facem mai accesibila participarea la cursul de formarea a consultantilor. Este al 3 -lea an cand reusim sa o aducem chiar pe Ulrike Höwer - fondatoarea celei mai vechi scoli de babywearing din Germania, Die Trageschule Dresden.

HipHip va suporta 50% DIN TAXA de inscriere pentru 2 LOCURI la cursul Basic:

> primul loc cu 50% discount va fi dedicat unui membru activ dintr-o comunitate de babywearing locala sau online. Poate fi o mama care isi doreste sa devina consultant si dedica timpul ei in grupul local de .

Convinge-ne ca reprezentatul grupului tau merita sa participe la curs cu aceasta reducere de taxa comentand la aceasta postare (poti scrie povestea grupului, posta un video sau aduna multeee like-uri & mesaje emotionante etc.).

Restul de 50% din taxa poate fi contributia personala a membrului sau puteti organiza o strangere de fonduri cu grupul pentru a-l sustine. Cu siguranta tot grupul va beneficia de cunostintele si avantul cu care se va intoarce, e un curs pur si simplu revelator.

> al doilea loc cu 50% discount va fi rezervat specialistilor. Stim ca instructorii lamaze, doulele, moasele, consultantii in alaptare si medicii au un rol imens in sprijinirea noului bebelus si a proaspetelor mame. De aceea vrem sa sustinem o persoana care deja este implicata in consilierea specializata. Spuneti-ne de ce este important pentru voi sa urmati acest curs, cum credeti ca vă va ajuta pe viitor si cum va implicati acum in consilierea & ajutorarea mamelor. Ne puteti trimite un email la ramona @ hiphip PUNCT ro sau scrie pe facebook, AICI.

SHARE  pentru a ajunge la cat mai multe persoane!

** Termen limita inscriere loc cu 50% discount: LUNI, 27 februarie.

Detalii despre curs si participareala curs, aici: goo.gl/1HcL1c

#BWcourse2017 #BabywearingJoy #loveHipHipScrie un comentariu


Blog HipHip.ro

ANGAJAM 3X:  Zână Bună pentru Relatii cu Clientii + Coordonator distributie + Contabil Junior
ANGAJAM 3X: Zână Bună pentru Relatii cu Clientii + Coordonator distributie + Contabil Junior

Ne extindem echipa - avem nevoie de noi colege si colegi in Bucuresti full-time zone metrou Aurel Vlaicu. 

Zână bună pentru relația cu clienții 

Contabil Junior

Citeste in continuare

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare