februarie 24, 2017 2 min read

Imagineaza-ti cum ar fi sa mergi la medicul de familie si sa-ti recomande un wrap elastic pentru calmarea colicilor? Sa iti spuna moasa ca ai putea incerca un sistem de purtare pentru a avea bebelusul aproape? Cum ar fi daca la cursurile prenatale mamele ar fi incurajate sa-si cumpere un marsupi inainte de leagan, jucarii muzicale si alte gadgeturi?

Frumos, nu? Ne dorim tare mult sa avem in Romania consultanti de babywearing - persoane echipate pentru a oferi suport cu empatie si atentie la dezvoltarea copilului si la nevoile specifice fiecarei familii. FARA mituri, sabloane, pre-conceptii, teama si nesiguranta.

Asa cane-am propus la HipHip sa facem mai accesibila participarea la cursul de formarea a consultantilor. Este al 3 -lea an cand reusim sa o aducem chiar pe Ulrike Höwer - fondatoarea celei mai vechi scoli de babywearing din Germania, Die Trageschule Dresden.

HipHip va suporta 50% DIN TAXA de inscriere pentru 2 LOCURI la cursul Basic:

>primul loc cu 50% discount va fi dedicat unuimembru activ dintr-o comunitate de babywearing locala sau online. Poate fi o mama care isi doreste sa devina consultant si dedica timpul ei in grupul local de .

Convinge-ne ca reprezentatul grupului tau merita sa participe la curs cu aceasta reducere de taxa comentand la aceasta postare (poti scrie povestea grupului, posta un video sau aduna multeee like-uri & mesaje emotionante etc.).

Restul de 50% din taxa poate fi contributia personala a membrului sau puteti organiza o strangere de fonduri cu grupul pentru a-l sustine. Cu siguranta tot grupul va beneficia de cunostintele si avantul cu care se va intoarce, e un curs pur si simplu revelator.

>al doilea loc cu 50% discount va fi rezervatspecialistilor. Stim ca instructorii lamaze, doulele, moasele, consultantii in alaptare si medicii au un rol imens in sprijinirea noului bebelus si a proaspetelor mame. De aceea vrem sa sustinem o persoana care deja este implicata in consilierea specializata. Spuneti-ne de ce este important pentru voi sa urmati acest curs, cum credeti ca vă va ajuta pe viitor si cum va implicati acum in consilierea & ajutorarea mamelor. Ne puteti trimite un email la ramona @ hiphip PUNCT ro sau scrie pe facebook, AICI.

SHARE  pentru a ajunge la cat mai multe persoane!

** Termen limita inscriere loc cu 50% discount: LUNI, 27 februarie.

Detalii despre curs si participareala curs, aici: goo.gl/1HcL1c

#BWcourse2017 #BabywearingJoy #loveHipHip