50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

Imagineaza-ti cum ar fi sa mergi la medicul de familie si sa-ti recomande un wrap elastic pentru calmarea colicilor? Sa iti spuna moasa ca ai putea incerca un sistem de purtare pentru a avea bebelusul aproape? Cum ar fi daca la cursurile prenatale mamele ar fi incurajate sa-si cumpere un marsupi inainte de leagan, jucarii muzicale si alte gadgeturi?

Frumos, nu? Ne dorim tare mult sa avem in Romania consultanti de babywearing - persoane echipate pentru a oferi suport cu empatie si atentie la dezvoltarea copilului si la nevoile specifice fiecarei familii. FARA mituri, sabloane, pre-conceptii, teama si nesiguranta.

Asa ca ne-am propus la HipHip sa facem mai accesibila participarea la cursul de formarea a consultantilor. Este al 3 -lea an cand reusim sa o aducem chiar pe Ulrike Höwer - fondatoarea celei mai vechi scoli de babywearing din Germania, Die Trageschule Dresden.

HipHip va suporta 50% DIN TAXA de inscriere pentru 2 LOCURI la cursul Basic:

> primul loc cu 50% discount va fi dedicat unui membru activ dintr-o comunitate de babywearing locala sau online. Poate fi o mama care isi doreste sa devina consultant si dedica timpul ei in grupul local de .

Convinge-ne ca reprezentatul grupului tau merita sa participe la curs cu aceasta reducere de taxa comentand la aceasta postare (poti scrie povestea grupului, posta un video sau aduna multeee like-uri & mesaje emotionante etc.).

Restul de 50% din taxa poate fi contributia personala a membrului sau puteti organiza o strangere de fonduri cu grupul pentru a-l sustine. Cu siguranta tot grupul va beneficia de cunostintele si avantul cu care se va intoarce, e un curs pur si simplu revelator.

> al doilea loc cu 50% discount va fi rezervat specialistilor. Stim ca instructorii lamaze, doulele, moasele, consultantii in alaptare si medicii au un rol imens in sprijinirea noului bebelus si a proaspetelor mame. De aceea vrem sa sustinem o persoana care deja este implicata in consilierea specializata. Spuneti-ne de ce este important pentru voi sa urmati acest curs, cum credeti ca vă va ajuta pe viitor si cum va implicati acum in consilierea & ajutorarea mamelor. Ne puteti trimite un email la ramona @ hiphip PUNCT ro sau scrie pe facebook, AICI.

SHARE  pentru a ajunge la cat mai multe persoane!

** Termen limita inscriere loc cu 50% discount: LUNI, 27 februarie.

Detalii despre curs si participareala curs, aici: goo.gl/1HcL1c

#BWcourse2017 #BabywearingJoy #loveHipHipScrie un comentariu


Articole pe blog

De ce să porți șosete de lână?
De ce să porți șosete de lână?

Atunci când auzi pentru prima dată de șosetele din lână nu poți să nu te gândești la cele groase, tricotate de bunica, din lâna care te pișca. Din fericire, șosetele de acum nu mai au nimic în comun cu cele de acum ceva timp. Ele sunt moi, călduroase, nu se deformează și, mai ales, nu îți dau senzația aceea neplăcută de asprime.

Citeste in continuare

Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.
Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.

Lâna moale de alpaca de la Waddler este deja în magazin de câteva săptămâni, însă povestea din spatele brandului este la fel de spectaculoasă ca și varietatea de culori și modele.

Citeste in continuare

Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?
Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?

De câteva săptămâni mă preocupă garderoba de iarnă a juniorului din dotare, mai exact ultimul strat, care trebuie să fie potrivit pentru ger, tăvăleală în zăpadă sau viscol. Este prima iarnă în care puiul va merge pe picioarele lui și, deși garderoba lui include body-uri, pantaloni și pulovere din lână pentru primele două straturi, mi-aș dori să încerc lână și pentru un ultim strat.

Citeste in continuare