noiembrie 20, 2018 2 min read

Ne dorim tare mult să avem în România consultanți de babywearing - persoane echipate pentru a oferi suport cu empatie și atenție la dezvoltarea copilului și la nevoile specifice fiecărei familii. FĂRĂ mituri, șabloane, pre-concepții, teama și nesiguranță.

Așa că, ne-am propus la HipHip să facem mai accesibilă participarea la cursul de formarea a consultanților. Este al 5 -lea an când reușim să o aducem chiar pe Ulrike Höwer - fondatoarea celei mai vechi școli de babywearing din Germania, Die Trageschule din Dresda.

În 2016 am sprijinit Grupul Babywearing București prin Cristina Bușcă, pe Maria Ionescu, medic dedicat și activ în comunitatea online și pe Irina Popescu, moașă și sprijin al mamelor la început de drum. Anul trecut am susținut participarea la cursuri pentru Andreea Luiza Andrieș, admin al grupului Babywearing Iași și consultant în alăptare IBCLC și pentru Alexandra Latcu, medic pediatru rezident din Târgu Mureș, implicată într-un proiect frumos, My Happy Family. În 2018, locul cu discount a fost al Andreei Stoica, o mămică inimoasă care a creat Gupul de Babywearing din Târgoviște și a fost susținută exemplar de comunitatea ei.

HipHip va suporta 50% DIN TAXA de inscriere pentru un loc la modulul BASIC pentru un membru activ dintr-o comunitate de babywearing locală sau online. Poate fi o mamă care își doreste să devină consultant și dedică timpul ei în grupul local de babywearing, un cadru medical (moașă, doula, consultant alăptare, asistentă, medic).

Comentează la postarea dedicată de pe pagina noastră de Facebook, spune-ne de ce iți dorești să participi la curs sau postează o fotografie/ un videoclip relevant. Încurajează-ți susținătorii să te ajute să câștigi reducerea cu un like sau un reply la comentariul tău. (Atenție, anul acesta doar reply-urile și like-urile la comentariul de înscriere se vor lua în calcul!).

Restul de 50% din taxa poate fi contribuția personală a membrului sau puteți organiza o strângere de fonduri cu grupul pentru a-l susține. Cu siguranță tot grupul va beneficia de cunostințele și avântul cu care se va întoarce, e un curs pur si simplu revelator.

Așteptăm poveștile voastre la postarea dedicată de pe pagina noastră de Facebook.

** Termen limită pentru locul cu reducere: marți, 27 noiembrie. Locul va fi confirmat joi, 29 noiembrie.

SHARE  pentru a ajunge la cât mai multe persoane!