Idei de cadouri de Craciun

Daca inca nu ati pregatit desaga lui Mos Craciun, iata va ofer cateva idei. Sunt lucruri utile care vor fi apreciate si iubite, din materiale naturale, prietenoase cu mediul.

Pentru bebe mic abia nascut

Paturica moale din lana merinos pentru un somn linistit, caciulita calduroasa din lana pentru plimbari placute si iepurasul Tino care abia asteapta sa isi cunoasca noul partener de joaca.

  

Pentru bebelusi ceva mai mari (3 luni - 2,5 ani)

Caciulita tip cagula este apreciata de toti clienti nostri, mai mici si mai mari. Iar Body-ul din lana este preferatul fetitei mele.

 

Pentru Fratii mai mari (3-5 ani)

Caciula one-size, bluza din lana sau colanti din lana foarte potriviti pentru oras sau vacantele de la munte.

   

Pentru Mami

Tricou pentru alaptare cu maneca lunga este preferatul meu, asezandu-se perfect pe corp. Perna de alaptare ofera o pozitie confortabila, suport pentru spate si brate.

  

Viitoarele mamici

Ar putea fi placut surprinse de o burtiera MaM, foarte chic si practic sau de un pandantiv Bola
Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare