Sari la conținut

Saptamana internationala a bebelusilor purtati

Am avut parte de o saptamana superba, luni am mers la mars, vineri am dansat la flashmob si sambata ne-am vazut, vorbit, mancat si probat, iar azi am invat sa croim singuri slinguri. A sarbatorit cu mare fast purtarea bebelusilor. 

Vreau sa multumesc in mod deosebit organizatoarelor, mamici super inimoase care au muncit enorm cu dragoste si pasiune. Ele practic nu au avut nimic de castigat, experienta da, au castigat.  Au castigat o gramada de mamici de partea lor si purtarii, si asta face mai mult decat toti banii. Si am impresia ca si-au descoperit cu aceasta ocazie noi pasiuni si indemanari. ;)

 
Va multumesc mult de tot dragele mele Iuli, Cori, Adriana, Anca si Ioana. Va imbratisez, va pup si sper sa mai lucram impreuna, cine stie, poate la anul, dar poate mai curand.

HipHip, Manduca si Marsupi au fost sponsori la acest eveniment. Si...

Vom da o Manduca pozei cu cele mai multe voturi, adica Cojocarii care au strans peste 800 de voturi. Asta da popularitate.La concursul cu articole despre Beneficiile purtarii bebelusilor vom da o protectie pentru bebelusi purtati. S-au inscris multe, foarte faine, foarte emotionante, multumim tuturor participantilor. Va invit si pe voi sa le cititi.


Imi era imposibil sa aleg de una singura. M-au ajutat, din nou, organizatoarele, fetele mele dragi. Mi-au trimis fiecare un top cu articolele preferate. Am dat punctaje si iata castigatorul este Ta-su adica Dedi Grigoriu care va primi o protectie port-bebe pentru 4 sezoane.

Locurile 2 si 3, la egalitate, vor primi fiecare din partea HipHip un cupon in valoare de 50 lei. E vorba de Miriam Neagoe  si Maria cu bobul meu de orez.

Voi lua legatura cu castigatorii (sau luati voi legatura cu mine), cert este ca premiile le voi livra cu FanCourier si marti ajung la voi.

Lasa un comentariu

Comentariile sunt moderate și trebuie aprobate înainte e a fi publicate.

Coșul tău este gol