Saptamana internationala a bebelusilor purtati

Am avut parte de o saptamana superba, luni am mers la mars, vineri am dansat la flashmob si sambata ne-am vazut, vorbit, mancat si probat, iar azi am invat sa croim singuri slinguri. A sarbatorit cu mare fast purtarea bebelusilor. 

Vreau sa multumesc in mod deosebit organizatoarelor, mamici super inimoase care au muncit enorm cu dragoste si pasiune. Ele practic nu au avut nimic de castigat, experienta da, au castigat.  Au castigat o gramada de mamici de partea lor si purtarii, si asta face mai mult decat toti banii. Si am impresia ca si-au descoperit cu aceasta ocazie noi pasiuni si indemanari. ;)

 
Va multumesc mult de tot dragele mele Iuli, Cori, Adriana, Anca si Ioana. Va imbratisez, va pup si sper sa mai lucram impreuna, cine stie, poate la anul, dar poate mai curand.

HipHip, Manduca si Marsupi au fost sponsori la acest eveniment. Si...

Vom da o Manduca pozei cu cele mai multe voturi, adica Cojocarii care au strans peste 800 de voturi. Asta da popularitate.La concursul cu articole despre Beneficiile purtarii bebelusilor vom da o protectie pentru bebelusi purtati. S-au inscris multe, foarte faine, foarte emotionante, multumim tuturor participantilor. Va invit si pe voi sa le cititi.

Blueeyes 
Sanziana Visan
Diana Pircalabu
Ramona Bunescu
Dedi Grigoroiu 
Roxana-Mare 
Maria-Mirabela
Dragos Visan 
Oana Jindiceanu
Ignat Florentina
Raluca Bradea 
Elena Corina Stan 
Miriam Neagoe 
Andreea Gozman 
Roxana Moldovan 
Mada  
* Sakura 
Denis 
Luci 

Imi era imposibil sa aleg de una singura. M-au ajutat, din nou, organizatoarele, fetele mele dragi. Mi-au trimis fiecare un top cu articolele preferate. Am dat punctaje si iata castigatorul este Ta-su adica Dedi Grigoriu care va primi o protectie port-bebe pentru 4 sezoane.

Locurile 2 si 3, la egalitate, vor primi fiecare din partea HipHip un cupon in valoare de 50 lei. E vorba de Miriam Neagoe  si Maria cu bobul meu de orez.

Voi lua legatura cu castigatorii (sau luati voi legatura cu mine), cert este ca premiile le voi livra cu FanCourier si marti ajung la voi.Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare