Instructiuni de utilizare Manduca

Manduca este unul dintre cele mai bune port-bebeuri ergonomice de tip SSC (soft structered carrier). Manduca este creata sa ofere un suport optim pentru nou-nascuti, bebelusi si copii mai mari cu o greutate de pana la 20kg.

Doresc sa va arat aceste filmulete cu instructiuni de utilizare pentru a provita la maxim de functionalitatile pe care le ofera Manduca.

Purtarea in fata a unui nou-nascut

Manduca are un insert special pentru nou-nascuti si bebelusi care inca nu isi sustin singuri capul. Instructiunile de mai jos iti vor arata cum se foloseste acest insert impreuna cu o Manduca avand spatele intins la maxim (fermoarul desfacut)

Purtarea in fata stil rucsac

Dupa ce bebelusul isi sustine capul, Manduca este mai usor de folosit si nu mai ai nevoie de insert si nici de extensia pentru spate. Aceasta pozitie ii permite bebelusului tau sa aiba o vedere larga. Aceasta pozitie este cea mai de folosita de catre mamicile purtatoare.

Purtarea in fata cu bretele in X

Daca purtarea stil rucsac este utila fiind foarte rapid de pus, totusi pentru plimbari mai lungi, bretele in X ofera purtatorului mai mult confort. Videoul de mai jos prezinta 2 metode pentru a pune bretelele in X, cu sau fara securizare. 

Purtarea pe sold

O pozitie foarte apreciata pentru bebelusii mai mari sau mai inalti care ar putea sa iti blocheze vederea daca sunt pozitionati in fata.

Purtarea in spate

Este foarte usor daca copilul poate sta in picioare sau este care se poate agata de spatele tau. Acest video iti arata cum se foloseste Manduca in spate cu un copil care se poate aseza sigur in carca ta. Acest lucru poate fi facut daca paintele se apleaca sau daca copil este suit pe un scaun.

Purtarea in spate cu o miscare care aduce copilul din fata in spate.

Aceasta miscare este mai ales utila pentru copii care nu se pot tine in picioare sau care nu se pot aseza in carca. Video-ul iti arata cum se foloseste Manduca pentru a muta un copil din fata/sold in pozitia de purtare pe spate.


 

 Folosirea suportului pentru spate extensibil si a suportului pentru cap (gluga)

Cand copilul tau adoarme, el pierde controlul asupra gatului si este important sa il asiguram pentru a evita orice problema care poate aparea la o miscare brusca a purtatorului. Mai jos poti vedea cele 2 functionalitati pe care Manduca pe ofera pentru aceste momente. Una dintre ele este gluga integrata (aflata in buzunarul de sus) si a doua este extensia pentru spate. Aceasta extensie este un element unic.

 


Scrie un comentariu


Articole pe blog

Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.
Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.

Lâna moale de alpaca de la Waddler este deja în magazin de câteva săptămâni, însă povestea din spatele brandului este la fel de spectaculoasă ca și varietatea de culori și modele.

Citeste in continuare

Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?
Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?

De câteva săptămâni mă preocupă garderoba de iarnă a juniorului din dotare, mai exact ultimul strat, care trebuie să fie potrivit pentru ger, tăvăleală în zăpadă sau viscol. Este prima iarnă în care puiul va merge pe picioarele lui și, deși garderoba lui include body-uri, pantaloni și pulovere din lână pentru primele două straturi, mi-aș dori să încerc lână și pentru un ultim strat.

Citeste in continuare

ANGAJAM 3X:  Zână Bună pentru Relatii cu Clientii + Coordonator distributie + Contabil Junior
ANGAJAM 3X: Zână Bună pentru Relatii cu Clientii + Coordonator distributie + Contabil Junior

Ne extindem echipa - avem nevoie de noi colege si colegi in Bucuresti full-time zone metrou Aurel Vlaicu. 

Zână bună pentru relația cu clienții 

Contabil Junior

Citeste in continuare