Angajăm zână bună, spiriduș organizat și master of babywearing

Ne extindem echipa - avem nevoie de noi colege(i) in Bucuresti. Iata mai jos trei oportunitati.

Zână bună ce răspândește magia HipHip

Vei fi principala persoana de contact cu clientii nostri. Vei raspunde la telefoane si emailuri si ii vei consilia in privinta produselor noastre. Vor fi si intalniri directe la expozitii, la showroom sau alte evenimente.

Ce asteptam?

Cat mai multa experienta cu genul de produse pe care le vindem noi. Experienta in babywearing cu propriul copil este obligatorie. In privinta celorlalte tipuri de produse (scutece textile, lana) cu cat ai folosit mai multe, cu atat mai bine.

Bineinteles comunicarea este foarte importanta. Vei avea nevoie de multa rabdare si flexibilitate, trebuie sa fim intotdeauna simpatici cu clientii. O zana nu se enerveaza niciodata. :)

Program full-time (8 ore/zi) zona Universitate / piata Rosetti.

Spiridus organizat

Avem nevoie de un Spiridus care sa ne ajute cu tot ce tine de logistica, organizare, dar si comunicare cu clientii atunci cand este cazul.

Vei pregati comenzile si vei trimite pachetele, vei face facturi si alte chestiuni administrative legate de comenzi. Vei comunica si cu clientii atunci cand este necesar.

Daca ai experienta cu produsele noastre vor aparea cu siguranta si altfel de oportunitati.

Program full-time (8 ore/zi) zona Universitate / piata Rosetti.

Master of babywearing

Avem nevoie de ajutor la noul nostru showroom unde ne concentram 100% pe consultanta, in special pe babywearing. Acolo nu se fac vanzari ci doar consiliem. Vei lucra alaturi de alti pasionati: ne purtam bebelusii, am facut cursurile Trageschule Dresden.

Ce cautam? Experinta si pasiune pentru babywearing: ti-ai purtat bebelusul in cel putin doua tipuri diferite de port-bebe. Mare plus daca ai folosit si alte tipuri de produse de la HipHip.

Program part-time: avem nevoie de tine cateva ore pe saptamana (miercuri dupa-amiaza). Cu siguranta pe viitor programul se poate extinde, vom avem nevoie de ajutor si in alte directii. 

Ce veti gasi la noi?

Suntem o mica afacere de familie pornita din pasiune dupa primul nostru copil. Suntem prietenosi, deschisi, corecti. Credem cu tarie in ceea ce facem si incercam sa gasim balanta potrivita intre viata de familie si cea profesionala atat pentru noi cat si pentru cei cu care lucram.

Cum ne contactezi?

Asteptam detalii despre tine prin email la adresa andrei (la) hiphip.ro


Scrie un comentariu


Blog HipHip

Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic
Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic

Pentru o viitoare mămică ce dorește să își poarte puiul, alegerea unui sistem de purtare potrivit poate fi copleșitoare. Pe piață există o mare varietate de sisteme iar recomandările consultanților diferă destul de mult.

Citeste in continuare

7 idei de cadouri pentru toată familia
7 idei de cadouri pentru toată familia

1 Comentariu

Încet, încet, în mintea tuturor se strecoară o întrebare care nu ne dă pace: Ce cadouri să iau anul acesta pentru familie și prieteni? Ca și prima rază de soare de dimineața, încercăm să o ignorăm inițial. Este prea devreme, trece de la sine! 

Citeste in continuare

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare