Ne gasiti la BabyExpo 22-25 Septembrie

Joi, 22 Septembrie incepe Babyexpo la sala Polivalenta din Bucuresti. Ca de obicei, ne gasiti jos de tot in dreapta stand C03.

La stand veti gasi wrapuri, mei tai, Marsupi Plus, Manduca, protectii portbebe pentru iarna si 4 sezoane, toate produsele pentru ploaie, toate produsele din lână merinos, jambiere Babylegs si bineinteles, scutece. Incerc sa fac loc si produselor pentru alaptare, pentru ca sunt faine si de calitate. 

Babyexpo este motivul pentru care voi face livrarile un pic intarziate astfel: comenzile venite incepand cu Miercuri, 21 Septembrie ora 12.00 vor pleca de la mine Luni, 26.09 si Marti 27.09 vor ajunge la voi. De saptamana viitoare intram in ritm normal de lucru, desi mi-ar prinde bine o mini vancata. 

Va asteptam cu drag

Alaturi de mine si de Andrei, le veti intalni pe Mihaela (baghetefermecate.ro) si pe Iuli. Sunt 2 mamici super faine care stiu sa manuiasca un wrap, sling, mei tai si au experienta cu scutece refolosibile (Iuli e master la scutece). 


Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare