Haine si cizme pentru ploaie

Copiilor tai le place sa se joace in balti, in noroi, sa alerge in ploaie? Si noua ne place, si ne place mai ales aerul acela curat de dupa ploaie. Iar parcul e gol si toate leaganele si toboganele sunt ale noastre si putem sa ne distram fara grija. Fara grija ca hainele se vor uda sau murdari. Folosim haine speciale pentru ploaie, haine impermeabile, care tin la vant si ploaie, dar care respira. 

Hainele sunt super dragute, fetita noastra nu ar mai iesi din cizmele ei de cauciuc cu crocodil. 

Dar hai sa o luam pe rand. 

Pentru fetite avem pelerine si cizme asortate, roz sau rosu, cu vaci, munti sau cu floricele:
Pentru Baieti sau fetite mai baietoase (cum e a mea) avem crocodili si tractoare :)Pelerinele si cizmulitele pot fi asortate cu pantalonii (salopete). Avem rosu, navy si verde.


Daca e frig tare afara, atunci puteti pune o sosetica din fleece. Piciorul nu va ingheta, practic cizmele devenind "purtabile" si iarna.Click aici a pentru a vedea intreaga gama de produse pentru ploaie.  Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare