Haine si cizme pentru ploaie

Copiilor tai le place sa se joace in balti, in noroi, sa alerge in ploaie? Si noua ne place, si ne place mai ales aerul acela curat de dupa ploaie. Iar parcul e gol si toate leaganele si toboganele sunt ale noastre si putem sa ne distram fara grija. Fara grija ca hainele se vor uda sau murdari. Folosim haine speciale pentru ploaie, haine impermeabile, care tin la vant si ploaie, dar care respira. 

Hainele sunt super dragute, fetita noastra nu ar mai iesi din cizmele ei de cauciuc cu crocodil. 

Dar hai sa o luam pe rand. 

Pentru fetite avem pelerine si cizme asortate, roz sau rosu, cu vaci, munti sau cu floricele:
Pentru Baieti sau fetite mai baietoase (cum e a mea) avem crocodili si tractoare :)Pelerinele si cizmulitele pot fi asortate cu pantalonii (salopete). Avem rosu, navy si verde.


Daca e frig tare afara, atunci puteti pune o sosetica din fleece. Piciorul nu va ingheta, practic cizmele devenind "purtabile" si iarna.Click aici a pentru a vedea intreaga gama de produse pentru ploaie.  Scrie un comentariu


Blog HipHip

Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic
Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic

Pentru o viitoare mămică ce dorește să își poarte puiul, alegerea unui sistem de purtare potrivit poate fi copleșitoare. Pe piață există o mare varietate de sisteme iar recomandările consultanților diferă destul de mult.

Citeste in continuare

7 idei de cadouri pentru toată familia
7 idei de cadouri pentru toată familia

1 Comentariu

Încet, încet, în mintea tuturor se strecoară o întrebare care nu ne dă pace: Ce cadouri să iau anul acesta pentru familie și prieteni? Ca și prima rază de soare de dimineața, încercăm să o ignorăm inițial. Este prea devreme, trece de la sine! 

Citeste in continuare

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare