Absorbante pentru alaptare lavabile (refolosibile) Sorb&Dry

Le-am adus in magazin pentru ca mie mi-au fost foarte utile. Cele de unica folosinta imi dadeau mancarimi, se întăreau, si pur si simplu nu le suportam pe piele. 

Sunt lavabile, practic le poti folosi de sute de ori. Le poti spala chiar si la 90 de grade, dar 60 sunt suficiente. Si poti folosi detergentul tau preferat, poti alege unul ecologic fara parfum, balsam astfel incat sa nu il deranjeaza pe bebe cel mic, cu "nasul" sensibil la aromele din lumea noua. 

Au 3 straturi: primul este in contact cu pielea si duce umezeala departe oferind senzatia de uscat, cel de la mijloc este miezul absorbant, iar stratul 3 este o tesatura impermeabila, dar care respira. 

Imi place ca sunt subtiri, moi si comode. 

Am gasit si un review facut de o mamica din Germania, ea compara 4 tipuri de absorbante lavabile pentru alaptare. Vezi review.

Vezi absobantele pentru alaptare Sorb&Dry - click aici. Pentru setul de 3 perechi am redus pretul de la 58 lei la 46 lei. In limita stocului.

Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare