Absorbante pentru alaptare lavabile (refolosibile) Sorb&Dry

Le-am adus in magazin pentru ca mie mi-au fost foarte utile. Cele de unica folosinta imi dadeau mancarimi, se întăreau, si pur si simplu nu le suportam pe piele. 

Sunt lavabile, practic le poti folosi de sute de ori. Le poti spala chiar si la 90 de grade, dar 60 sunt suficiente. Si poti folosi detergentul tau preferat, poti alege unul ecologic fara parfum, balsam astfel incat sa nu il deranjeaza pe bebe cel mic, cu "nasul" sensibil la aromele din lumea noua. 

Au 3 straturi: primul este in contact cu pielea si duce umezeala departe oferind senzatia de uscat, cel de la mijloc este miezul absorbant, iar stratul 3 este o tesatura impermeabila, dar care respira. 

Imi place ca sunt subtiri, moi si comode. 

Am gasit si un review facut de o mamica din Germania, ea compara 4 tipuri de absorbante lavabile pentru alaptare. Vezi review.

Vezi absobantele pentru alaptare Sorb&Dry - click aici. Pentru setul de 3 perechi am redus pretul de la 58 lei la 46 lei. In limita stocului.

Scrie un comentariu


Articole pe blog

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare

Lista de must-have haine de lână pentru copii
Lista de must-have haine de lână pentru copii

Cred ca e util sa adunăm aici recomandări pornind de la experiența cu copiii noștri și părerile mamelor pasionate de natural cu care povestim. Lista poate fi actualizată & completată, așa că vă invit să lăsați comentarii cu sugestii sau întrebări.

Citeste in continuare

De ce aș alege papuci de casă din lână?
De ce aș alege papuci de casă din lână?

Papucii de casă sunt un fel de cenușăreasă a încălțărilor noastre. Îi purtăm timp de minim câteva ore pe zi, însă, în mod paradoxal, nu acordăm suficientă atenție alegerii lor.

Gândește-te la pantofii din dressingul tău. Despre care dintre ei ai putea spune că îi folosești zilnic timp de minim 8 luni pe an? 

Citeste in continuare