Pulsul scutecelor lavabile/textile/refolosibile

In SUA s-a facut un studiu legat de scutecele refolosibile. Uite pe scurt concluziile lor. Am pus si cateva intrebari in incercarea de a afla cam care ar fi pulsul in Romania. 

  • Utilizatorii de scutece refolosibile sunt utilizatori avizi. 79% spun ca folosesc doar scutece lavabile si au apelat rar/niciodata la scutecele de unica folosinta. Voi in ce procent folositi scutece lavabile? Dar in vacanta?

  • Doctorii nu stiu despre scutece refolosibile. Doar 1% dintre utilizatorii a aflat de scutece de la doctori. Acest lucru arata ca nu cunosc optiunile sistemului modern de scutecit textil. Doctorul vostru ce a spus cand a vazut scutece textile la voi?

  • Scutecitul textil e ca un hobby. 44% spun ca detin peste 31 de scutece, desi majoritatea producatorilor recomanda 20 de buc. Voi cate scutece aveti?

  • Scutecele cu buzunar si capse sunt conduc in topul preferintelor. Buzunar pentru ca mama poate regle puterea de absortie introducand in buzunar mai multe, respectiv mai putine absorbante, si capse pentru sa sunt foarte rezistente. Preferatele voastre care sunt?

  • Scutecele lavabile economisesc bani. Motivul principal pentru care familiile din SUA au ales aceste scutece este pentru a economisi bai (52%) urmate de sanatatea lui bebe si de dorinta de a fi cat mai eco-friendly. Voi de ce le-ati ales?

  • Fanii scutecitului textil sunt Early Adopters. 60% dintre respondente au spus ca s-au hotarat sa mearga pe scutece refolosibile ori inainte de a ramane insarcinate sau in timpul sarcinii.

Sursa: http://blog.diapershops.com/diapershops-com-reveals-findings-of-1st-annual-cloth-diapering-pulse-survey 
Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare