Pulsul scutecelor lavabile/textile/refolosibile

In SUA s-a facut un studiu legat de scutecele refolosibile. Uite pe scurt concluziile lor. Am pus si cateva intrebari in incercarea de a afla cam care ar fi pulsul in Romania. 

  • Utilizatorii de scutece refolosibile sunt utilizatori avizi. 79% spun ca folosesc doar scutece lavabile si au apelat rar/niciodata la scutecele de unica folosinta. Voi in ce procent folositi scutece lavabile? Dar in vacanta?

  • Doctorii nu stiu despre scutece refolosibile. Doar 1% dintre utilizatorii a aflat de scutece de la doctori. Acest lucru arata ca nu cunosc optiunile sistemului modern de scutecit textil. Doctorul vostru ce a spus cand a vazut scutece textile la voi?

  • Scutecitul textil e ca un hobby. 44% spun ca detin peste 31 de scutece, desi majoritatea producatorilor recomanda 20 de buc. Voi cate scutece aveti?

  • Scutecele cu buzunar si capse sunt conduc in topul preferintelor. Buzunar pentru ca mama poate regle puterea de absortie introducand in buzunar mai multe, respectiv mai putine absorbante, si capse pentru sa sunt foarte rezistente. Preferatele voastre care sunt?

  • Scutecele lavabile economisesc bani. Motivul principal pentru care familiile din SUA au ales aceste scutece este pentru a economisi bai (52%) urmate de sanatatea lui bebe si de dorinta de a fi cat mai eco-friendly. Voi de ce le-ati ales?

  • Fanii scutecitului textil sunt Early Adopters. 60% dintre respondente au spus ca s-au hotarat sa mearga pe scutece refolosibile ori inainte de a ramane insarcinate sau in timpul sarcinii.

Sursa: http://blog.diapershops.com/diapershops-com-reveals-findings-of-1st-annual-cloth-diapering-pulse-survey 
Scrie un comentariu


Articole pe blog

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare

Lista de must-have haine de lână pentru copii
Lista de must-have haine de lână pentru copii

Cred ca e util sa adunăm aici recomandări pornind de la experiența cu copiii noștri și părerile mamelor pasionate de natural cu care povestim. Lista poate fi actualizată & completată, așa că vă invit să lăsați comentarii cu sugestii sau întrebări.

Citeste in continuare

De ce aș alege papuci de casă din lână?
De ce aș alege papuci de casă din lână?

Papucii de casă sunt un fel de cenușăreasă a încălțărilor noastre. Îi purtăm timp de minim câteva ore pe zi, însă, în mod paradoxal, nu acordăm suficientă atenție alegerii lor.

Gândește-te la pantofii din dressingul tău. Despre care dintre ei ai putea spune că îi folosești zilnic timp de minim 8 luni pe an? 

Citeste in continuare