Pulsul scutecelor lavabile/textile/refolosibile

septembrie 06, 2011 1 min read

In SUA s-a facut un studiu legat de scutecele refolosibile. Uite pe scurt concluziile lor. Am pus si cateva intrebari in incercarea de a afla cam care ar fi pulsul in Romania. 

  • Utilizatorii de scutece refolosibile sunt utilizatori avizi.79%spun ca folosesc doar scutece lavabile si au apelat rar/niciodata la scutecele de unica folosinta. Voi in ce procent folositi scutece lavabile? Dar in vacanta?

  • Doctorii nu stiu despre scutece refolosibile.Doar 1% dintre utilizatorii a aflat de scutece de la doctori. Acest lucru arata ca nu cunosc optiunile sistemului modern de scutecit textil. Doctorul vostru ce a spus cand a vazut scutece textile la voi?

  • Scutecitul textil e ca un hobby.44% spun ca detin peste 31 de scutece, desi majoritatea producatorilor recomanda 20 de buc. Voi cate scutece aveti?

  • Scutecele cu buzunar si capse sunt conduc in topul preferintelor. Buzunar pentru ca mama poate regle puterea de absortie introducand in buzunar mai multe, respectiv mai putine absorbante, si capse pentru sa sunt foarte rezistente. Preferatele voastre care sunt?

  • Scutecele lavabile economisesc bani.Motivul principal pentru care familiile din SUA au ales aceste scutece este pentru a economisi bai (52%) urmate de sanatatea lui bebe si de dorinta de a fi cat mai eco-friendly. Voi de ce le-ati ales?

  • Fanii scutecitului textil sunt Early Adopters.60% dintre respondente au spus ca s-au hotarat sa mearga pe scutece refolosibile ori inainte de a ramane insarcinate sau in timpul sarcinii.

Sursa: http://blog.diapershops.com/diapershops-com-reveals-findings-of-1st-annual-cloth-diapering-pulse-survey