Comparatie scutecele BumGenius Organic vs Bumgenius cu buzunar

De multe ori am fost intrebata care e diferenta intre BumGenius Organic si BumGenius cu buzunar, uite ca am reusit sa scriu un mic comparator. Orice comentariu din partea voastra fiind binevenit. 

Scutece lavabile Bumgenius organic


Scutece lavabile bumgenius


Materiale

BG organic are absorbantii din bumbac organic, pielea bebelusului fiind "mângăiată" de un bumbac pufos si prietenos cu cei sensibili. As recomanda acest scutec pentru cei care pun pret pe fibrele naturale.

BG cu buzunar are primul strat din fleece, ceea ce mentine pielea bebelusului uscata, iar absorbantii sunt din microfibra (fibre artificiale). Acest material este unul special creat pentru scutece: absoarbe mult si se usuca repede. 

Scor: 1-0

Timp de uscare

Aici clar castiga BumGenois cu buzunar - se usuca in 2-3 ore, inclusiv cu absorbantii, comparativ cu 8-10 ore pentru Bumgenius Organic. Bumbacul se usuca greu, mai ales atunci cand sunt straturi cusute una peste alta.

Scor: 1-1

Sistem de inchidere

BG Organic se gaseste doar in varianta inchidere cu capse. Capsele sunt f rezistente dar mai putin comode de utilizat pentru nou-nascuti.
BG cu buzunar exista in varianta capse dar si cu arici. De toate pentru toti :)

Scor: 1-2

Putere de absortie

Bumgenius cu buzunar castiga pentru ca puterea lui de absortie poate fi reglata prin introducerea in buzunar a 1-2-3 absorbanti, in functie de nevoie. Micorfibra este un material f bun absorbant pe o grosime destul de mica. 
Bumgenius organic absoarbe si el foarte bine, fetitei mele i-a rezistat intotdeauna, chiar si acum la venerabila varsta de 2 ani. 

Scor: 1-3

Usor de folosit

BumGenius Organic castiga detasat. Veti pune pe copil o singura bucata de scutec, absorbantii din bumbac fiind practic cusuti de chilotelul impermeabil. Pentru BumGenius cu buzunar va trebui intai sa "indesati" in buzunar absorbantul, de altfel, un lucru usor dar care inseamna un pas in plus. 

Scor: 2-3

Iata mai jos si parerea altei mamici. Cu mentiunea ca in momentul filmarii pentru Bumgenius cu buzunar nu exista decat inchiderea cu arici, acum avem si capse. 

 
 


Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare