Moving on… schimbari la showroom-ul din Bucuresti

iulie 30, 2015 4 min read

A venit momentul pentru o alta etapa din istoria HipHip. Am pregatit cateva schimbari, probabil pentru multi surprinzatoare. Si vrem sa impartasim cu voi cum am ajuns aici si cateva din planurile noastre de viitor unele mai realizabile, altele inca la stadiul de vise marete.

Pe scurt ce se intampla:

  1. Deschidem o noua locatie doar pentru consultatii, in special de babywearing. Foarte aproape de vechiul sediu - 2 minute de mers pe jos, la Studio Pronatalita. Va fi mai putin aglomerat, mai mult spatiu, ne putem concentra 100% pe consultanta. Fara vanzari, fara ridicari de comenzi. Va veti putea intalni mai des si cu Cristina, impreuna cu cel mai nou membru al familiei noastre, Thea. Mai multe detalii gasiti pe pagina de showroom.
  2. Inchidem showroom-ul din Rosetti -nu mai vindem direct acolo, nu se mai pot ridica comenzi, livram doar prin curier.

Iar povestea pe lung este asa:

De ce inchidem showroom-ul de la Rosetti? De ce nu un nou magazin?

Nu a fost o decizie usoara, showroom-ul este peisajul in care v-am cunoscut pe multi dintre voi. Showroom-ul HipHip a fost probabil primul loc din Bucuresti in care s-a acordat in mod constant consultanta de babywearing, s-au prezentat scutece textile, s-au descoperit minunatele haine de lana. A fost parte din HipHip, inca de la inceput, de mai bine de cinci ani.

Dar suntem la un punct de cotitura si a venit momentul sa luam o decizie: inchidem showroom-ul sau deschidem un magazin “pe bune” intr-o alta locatie. Si am hotarat sa mergem pe prima varianta. De ce?

Balanta in viata de familie

Cu cateva luni in urma s-a nascut a treia noastra fetita, Thea, o minune plina de curiozitate si optimism. E pur si simplu contagios de vesela si ne-a restructurat asa cum o face sosirea unui nou membru. Iar Ada a ajuns la varsta de scoala. Va vine sa credeti ce repede a trecut timpul?! Ada pe care unii o stiti de cand avea mai putin de un an…

Acum invatam sa impartim timp in diverse directii - pentru a descoperi impreuna lumea, a le arata dragoste si a munci in continuare pentru cele necesare. Insa ziua nu isi lungeste orele pe masura activitatilor noastre si undeva trebuie sa taiem din lista aglomerata.

Si poate va intrebati unde e Donna, cea mereu amabila, de nu ati mai vazut-o la showroom in ultimele doua luni. S-a mutat la iarba mai verde, intr-un loc linistit din imprejurimile Aradului, unde asteapta si ea al treilea copilas. Este in continuare parte din echipa noastra doar ca lucreaza de la distanta - va raspunde la apeluri, mesaje si emailuri.

Am pornit magazinul HipHip orientati pe nevoile familiei, facand o prioritate timpul petrecut impreuna. Si vrem sa avem mereu in vedere imaginea de ansamblu, sa stim pentru ce luptam si ne concentram armonios eforturile.

Poate parea simplu, dar un magazin “fizic” inseamna un efort mare din punct de vedere organizatoric. Deschiderea lui ar fi insemnat multe ore extra din partea noastra, pe care ar fi trebuit sa le luam inclusiv din timpul cu copiii.

Focus - fericiti ca putem sa spunem NU

Am hotarat ca in acest moment este mai bine sa ne concentram pe mai putine perspective, sa le facem chiar mai bine decat le-am facut pana acum. Si nu e vorba numai de viata noastra de familie ci si de multe imbunatatiri si idei noi pe care tot vrem sa le punem in miscare de ceva timp. Nu vrem sa ne disipam eforturile in prea multe directii.

Incercam sa invatam de la cei mai buni, sa alegem.

De ce acum? Nu mai aveam loc la Rosetti.

Cochetam cu aceasta schimbare de cateva luni; ne-am tot gandit, cu nostalgie, ingrijorare si speranta pe ce cale sa mergem. Acum insa trebuie sa actionam si sa ne asumam decizia.

“Tone” de lana sunt pe drum iar rafturile de la Rosetti sunt neincapatoare deja. Ah, si noii si viitorii colegi din echipa au nevoie de un loc al lor. Acestea fiind zise, sediul actual nu va mai face fata tuturor activitatilor noastre din septembrie.

Dorinta de a ne concentra pe consultanta babywearing

De multe ori se intampla la showroom sa fie cam aglomerata atmosfera pentru parintii care incercau un sistem de purtare. Loc restrans, timp limitat, multe comenzi de ridicat, vizitatori numerosi iar bebelusii deveneau nelinistiti. Cumva simteam in unele momente ca sunt privati parintii de atentia noastra maxima. Asa s-a conturat planul de a acorda suport si consultatii pentru purtarea copiilor separat de comenzile si activitatea magazinului HipHip.

Ce facem la Studio Pronatalita

Vom oferi consultanta de calitate pentru purtarea bebelusului, scuteceala textila si va putem arata produsele de alaptare si maternitate Carriwell.

Din pasiune pentru babywearing, vrem sa oferim consiliere specifica nevoilor fiecarei familii in parte, in functie de particularitatile si asteptarile ei. Pentru ca optiunile de alegere sunt multe, pentru ca suntem diferiti si pentru ca ne-am specializat ca si consultanti in domeniu. Iuhu! Aproape toata echipa a urmat cursurile Şcolii Die Trageschule, Dresden - una dintre cele mai prestigioase şcoli de babywearing.

Si daca sunteti pasionati de babywearing si vreti sa transmiteti mai departe elanul, suntem deschisi sa colaboram, contactati-ne.

Si pentru o tranzitie mai usoara

Oferim in August 2015 TRANSPORT GRATUIT in reteaua Fan Courier pentru orice comanda, indiferent de valoare.

Cu drag,

Cristina, Andrei si toata echipa HipHip