Extensia pentru toddleri Manduca

1 Comentariu

Cu un design inovativ, extensia pentru toddleri ofera o sustinere comfortabila copilului tau pentru o perioada mai lunga de timp. Special creata pentru Manduca, puntea se lateste in 2 etape, ajungand pana la 50cm latime.

Port-bebe-ul Manduca creste odata cu bebelusul fiind flexibil pentru nevoile sale: cu extensia de spate, panoul creste pe inaltime iar acum va creste si pe latime, extinzand puntea.

Purtarea copilului nu se incheie atunci cand copilul invata sa mearga sau sa alerge singur. Pentru plimbarile lungi, drumurile spre locul de joaca, excursii montane, deplasari prin aeroport sau pur si simplu pentru momentele de tandrete, purtarea bebelusului este solutia perfecta!

Extensia Manduca asigura o pozitie mai comfortabila copiilor mari /mai dezvoltati sustinand foarte comod picioarele.

● recomandata pentru bebelusi si copii de la 18 luni in sus aproximativ
extinde puntea marsupiului in doua etape pana la 50cm
● se potriveste cu toate editiile de port-bebe Manduca
100% bumbac organic
● disponibila doar pe culoarea neagra
● fabricata in Republica Ceha

Extensia Manduca este un insert din bumbac tip jerseu elastic care se pune foarte usor pe partea din interior a Manducii. Practic se prinde pe interior de bretelele de pe umar si de centura din talie. La exterior este vizibila doar puntea largita.

Materialul este flexibil si elastic pentru a se mula usor pe corpul copilului. Puntea se lateste in 2 etape, cu 5 cm sau cu 18 cm, ajungand pana la 50 cm latime in total.

Instructiuni de prindere:

1) Pune extensia pe interiorul Manducii cu capetele mai lungi/ cu partea mai lata in jos, spre baza.

Hint: Extensia este in pozitia corecta atunci cand eticheta rosie a Manducii nu este vizibila (vezi imaginea 1)

2) Pentru a prinde extensia de centura din talie, trece capetele centurii prin buclele din ambele parti ale extensiei (imaginea 2). In functie de cat de lata vrei sa fie puntea, ai doua optiuni de prindere:
- Trecand centura prin deschizatura mica, adica cea gri - puntea se extinde cu 2,5 cm pe fiecare parte a bazei (in total puntea se lateste cu 5 cm)
- Trecand prin deschizatura mare, adica cea neagra - puntea se extinde pana la 9 cm latime in fiecare parte (in total 18 cm in plus pentru puntea Manducii).

3) In partea de sus, extensia se fixeaza pe bretelele. Snururile elastice se prind dinspre exterior de bretele.

Hint: Atunci cand extensia este pusa in varianta cea mai lata, copilului s-ar putea sa ii fie mai confrotabil daca snururile sunt prinse de bretele prin interior. Incearca!

Gata, acum poti folosi Manduca. Extensia este montata, puntea este marita si copilul se poate bucura de o pozitie mai comfortabila in Manduca. SSC-ul pentru todderi este pregatit!

 1 Răspuns

Cristina Zaharia
Cristina Zaharia

01 August 2015

Reducerea de 30% se mai acorda celor care au paticipat la evenimentul de la Muzeul Satului?
Multumesc

Scrie un comentariu


Articole pe blog

De ce să porți șosete de lână?
De ce să porți șosete de lână?

Atunci când auzi pentru prima dată de șosetele din lână nu poți să nu te gândești la cele groase, tricotate de bunica, din lâna care te pișca. Din fericire, șosetele de acum nu mai au nimic în comun cu cele de acum ceva timp. Ele sunt moi, călduroase, nu se deformează și, mai ales, nu îți dau senzația aceea neplăcută de asprime.

Citeste in continuare

Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.
Waddler. Povestea din spatele hăinuțelor pufoase.

Lâna moale de alpaca de la Waddler este deja în magazin de câteva săptămâni, însă povestea din spatele brandului este la fel de spectaculoasă ca și varietatea de culori și modele.

Citeste in continuare

Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?
Cum alegem ultimul strat de haine de lână pentru iarnă?

De câteva săptămâni mă preocupă garderoba de iarnă a juniorului din dotare, mai exact ultimul strat, care trebuie să fie potrivit pentru ger, tăvăleală în zăpadă sau viscol. Este prima iarnă în care puiul va merge pe picioarele lui și, deși garderoba lui include body-uri, pantaloni și pulovere din lână pentru primele două straturi, mi-aș dori să încerc lână și pentru un ultim strat.

Citeste in continuare