Extensia pentru toddleri Manduca

1 Comentariu

Cu un design inovativ, extensia pentru toddleri ofera o sustinere comfortabila copilului tau pentru o perioada mai lunga de timp. Special creata pentru Manduca, puntea se lateste in 2 etape, ajungand pana la 50cm latime.

Port-bebe-ul Manduca creste odata cu bebelusul fiind flexibil pentru nevoile sale: cu extensia de spate, panoul creste pe inaltime iar acum va creste si pe latime, extinzand puntea.

Purtarea copilului nu se incheie atunci cand copilul invata sa mearga sau sa alerge singur. Pentru plimbarile lungi, drumurile spre locul de joaca, excursii montane, deplasari prin aeroport sau pur si simplu pentru momentele de tandrete, purtarea bebelusului este solutia perfecta!

Extensia Manduca asigura o pozitie mai comfortabila copiilor mari /mai dezvoltati sustinand foarte comod picioarele.

● recomandata pentru bebelusi si copii de la 18 luni in sus aproximativ
extinde puntea marsupiului in doua etape pana la 50cm
● se potriveste cu toate editiile de port-bebe Manduca
100% bumbac organic
● disponibila doar pe culoarea neagra
● fabricata in Republica Ceha

Extensia Manduca este un insert din bumbac tip jerseu elastic care se pune foarte usor pe partea din interior a Manducii. Practic se prinde pe interior de bretelele de pe umar si de centura din talie. La exterior este vizibila doar puntea largita.

Materialul este flexibil si elastic pentru a se mula usor pe corpul copilului. Puntea se lateste in 2 etape, cu 5 cm sau cu 18 cm, ajungand pana la 50 cm latime in total.

Instructiuni de prindere:

1) Pune extensia pe interiorul Manducii cu capetele mai lungi/ cu partea mai lata in jos, spre baza.

Hint: Extensia este in pozitia corecta atunci cand eticheta rosie a Manducii nu este vizibila (vezi imaginea 1)

2) Pentru a prinde extensia de centura din talie, trece capetele centurii prin buclele din ambele parti ale extensiei (imaginea 2). In functie de cat de lata vrei sa fie puntea, ai doua optiuni de prindere:
- Trecand centura prin deschizatura mica, adica cea gri - puntea se extinde cu 2,5 cm pe fiecare parte a bazei (in total puntea se lateste cu 5 cm)
- Trecand prin deschizatura mare, adica cea neagra - puntea se extinde pana la 9 cm latime in fiecare parte (in total 18 cm in plus pentru puntea Manducii).

3) In partea de sus, extensia se fixeaza pe bretelele. Snururile elastice se prind dinspre exterior de bretele.

Hint: Atunci cand extensia este pusa in varianta cea mai lata, copilului s-ar putea sa ii fie mai confrotabil daca snururile sunt prinse de bretele prin interior. Incearca!

Gata, acum poti folosi Manduca. Extensia este montata, puntea este marita si copilul se poate bucura de o pozitie mai comfortabila in Manduca. SSC-ul pentru todderi este pregatit!

 1 Răspuns

Cristina Zaharia
Cristina Zaharia

01 August 2015

Reducerea de 30% se mai acorda celor care au paticipat la evenimentul de la Muzeul Satului?
Multumesc

Scrie un comentariu


Blog HipHip

Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic
Manduca Duo, wrap țesut și marsupiu ergonomic

Pentru o viitoare mămică ce dorește să își poarte puiul, alegerea unui sistem de purtare potrivit poate fi copleșitoare. Pe piață există o mare varietate de sisteme iar recomandările consultanților diferă destul de mult.

Citeste in continuare

7 idei de cadouri pentru toată familia
7 idei de cadouri pentru toată familia

1 Comentariu

Încet, încet, în mintea tuturor se strecoară o întrebare care nu ne dă pace: Ce cadouri să iau anul acesta pentru familie și prieteni? Ca și prima rază de soare de dimineața, încercăm să o ignorăm inițial. Este prea devreme, trece de la sine! 

Citeste in continuare

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare