Chilotei pentru invatarea la olita

1 Comentariu

 Am adus la HipHip 2 tipuri de chilotei pentru training la olita:

- Bummis - ceva mai mari, cu masuri largi, potriviti pentru copiii care cresc repede sau pentru cei mai solizi, chiar si peste 18 kg. 

- Pop-in - mai micuti, arata exact ca si un chilotel de adult, insa retine micile accidente.

Rolul chiloteilor pentru olita este sa "prinda" micile accidente - face fata unui pisu mediu. Aceasta inseamna ca pantalonasii care vin peste chilotel se pot umezi, dar nu se uda sosetele sau pantofii. De aceea, recomand sa aveti la voi si un pantalonas de schimb. Chiloteii sunt usor de dat jos si copilul se poate aseza la olita chiar singur. 

Ideea este ca bebe sa invete legatura dintre a fi ud si pisu. In locul acelui sentiment inconfortabil de la scutec exista alternativa mult mai comoda - folosirea toalitei, excat ca mami si tati. Expertii spun ca pentru invatarea la olita scutecele refolosibile sunt mult mai eficente decat cele de unica folosinta, aceasta din urma fiind ultra absorbante si bebe nu simte umezeala atunci cand face ceva in scutec.

Chilotei pentru invatarea la olita1 Răspuns

badea adriana
badea adriana

04 Martie 2015

as dori sa stiu cum se poate comanda un chilotel pt invatare la olita.astept detalii pe mail.
va multumesc

Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare