Babylegs - jambiere pentru bebe

Sunt frumoase, chic, colorate, simple, cu animalute, cu tren, sunt babylegs

Imi plac pentru ca sunt super versatile si au o masura unica. 

* bebe e mic, mic, jambierela usureaza schimbatul scutecului. Accesul e mult mai rapid cand bebe are un body si jambiere. Cu salopeta, sau pantaloni lucrurile sunt mult mai complicate.

* bebe incepe sa mearga de-a busilea jambierele protejeaza genunchi si lasa laba piciorului goala pentru ca bebe sa simta si sa exploreze toate tipurile de suprafete

* Avem deja un toddler care merge? Dar uneori mai cade si se juleste? aici intervin iar jambierele si protejeaza genunchi.

* Daca vrei sa incepi antrenamentul la olita sau EC iar sunt bune, si nici nu e nevoie sa se mai streseze sa dea jos pantalonii 

* Iarna sunt super practice pe sub pantaloni - nici nu supraincalzeste zona scutecului, nici nu complica schimbarea lui

* Daca s-a facut racoare si nu ai o jacheta la tine, poti sa ii pui jambierele la maini, incalzesc foarte bine. Sau le poti pune pe mainile tale.
Scrie un comentariu


Blog HipHip.ro

Lucruri interesante despre mătase
Lucruri interesante despre mătase

Mătasea pe lângă moliciunea luxuriantă și frumusețe, oferă beneficii interesante care nu pot concura nu nici o altă fibră natural sau creată de om.
  • Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa. Ea a fost folosită ca și un simbol al prosperității. 

Citeste in continuare

50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer
50% discount Curs Consultanti Babywearing cu Ulrike Höwer

HipHip va suporta 50% din taxa pentru 2 locuri la cursul Basic! Vrem sa avem in Romania persoane echipate pentru a oferi suport specific fiecarei familii care vrea sa-si poarte bebelusul.

Citeste in continuare

Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017
Curs consultanti babywearing cu Ulrike Höwer, 2017

In perioada 22-26 aprilie, HipHip organizeaza cursul basic & advanced Trageschule Dresden pentru formarea consultantilor de babywearing, in Bucuresti. Locurile sunt limitate, asteptam sa te inscrii. 

Citeste in continuare