HipHip implineste 1 an. Taiem motul.

Acum un an pe 14 aprilie lansam HipHip. Hip Hip uraaaa!

A fost un an nebun, plin de emotii si entuziasm, de munca non stop, de satisfactii dar si de momente foarte grele - nu e chiar usor sa lucrezi alaturi de un toddler. Dar multumirea de a putea fi alaturi de Ra compenseaza orice efort.

Nimic nu mi-ar face placere mai mare decat sa ma vad cu cat mai multe dintre voi, mamici, tatici si bebelusi care mi-ati fost aproape, sa va multumesc pentru sustinere, pentru ca sunteti clientii HipHip, si mai ales pentru intelegere si rabdare atunci cand am raspuns mai greu la emailuri sau am mai facut greseli.

HipHip implineste 1 an

 Si cum as putea sa va multumesc?

- cu un zambet cald
- cu un cadou pentru bebe: My Wee Friend, ultimul meu “gadget”
- cu un cadou pentru tine mami: ceva “pî, pî, pî” de la Amy, pentru momentul de relaxare pe care sper sa il prinzi (adica ceva “mic, mic, mic” pentru cine nu cunoaste limbajul Ra :) )
- viitoarele mamici ar trebui sa astepte cam mult sa foloseasca Wee Friend, asa ca am pregatit cateva Mexican Bola.
- o aluna (neprajita, nesarata), sper ca si o prajiturica (fara zahar)

Asadar va astept cu drag joi 14 aprilie intre orele 17:30 si 19:30 la deja cunoscutul showroom de la Studio Pronatalita. NU trebuie sa veniti pentru a cumpara ceva, ci pur si simplu pentru a ne vedea. Ati prins ideea. :)

PS: Daca nu puteti trece pe la showroom e bine sa stiti ca voi adauga un Wee friend sau un Bola si tuturor comenzilor venite Miercuri 13 Aprilie.

PS2: nu stiu cum sa spun asta sa nu sune aiurea. Dar la chestii de acest gen este probabil mai bine sa previi lumea asupra acelui “in limita stocului disponibil”. Mai ales in privinta Bola - sunt doar cateva. Sper totusi ca am estimat acoperitor :)
 

Scrie un comentariu


Articole pe blog

Purtarea bebelușului în sezonul rece
Purtarea bebelușului în sezonul rece

Venirea frigului nu trebuie să ne descurajeze să ne purtăm bebelușii. Plimbările în aerul rece de toamnă târzie sau chiar iarnă au puterea miraculoasă de a calma până și pe cei mai agitați dintre pasageri și de a-i trimite repede în lumea lui Moș Ene.

Citeste in continuare

Lista de must-have haine de lână pentru copii
Lista de must-have haine de lână pentru copii

Cred ca e util sa adunăm aici recomandări pornind de la experiența cu copiii noștri și părerile mamelor pasionate de natural cu care povestim. Lista poate fi actualizată & completată, așa că vă invit să lăsați comentarii cu sugestii sau întrebări.

Citeste in continuare

De ce aș alege papuci de casă din lână?
De ce aș alege papuci de casă din lână?

Papucii de casă sunt un fel de cenușăreasă a încălțărilor noastre. Îi purtăm timp de minim câteva ore pe zi, însă, în mod paradoxal, nu acordăm suficientă atenție alegerii lor.

Gândește-te la pantofii din dressingul tău. Despre care dintre ei ai putea spune că îi folosești zilnic timp de minim 8 luni pe an? 

Citeste in continuare